Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Engedjem a 15 éves fiamnak,...

Engedjem a 15 éves fiamnak, hogy ottaludjon a barátnőjénél?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:21
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
24%
ha nekem lenne fiam (én is fiú vagyok csak 16) és 15 évesen azt mondaná, hogy el akarok menni ott aludni a barátnőmnél én szerintem nem engedném el. Nekem nagyon szigorú szüleim vannak ebből kifolyólag még szűz is vagyok és nem igazán zavar. Mivrel szerintem ők sem engednének el de nem is baj a szülőknek az a dolga, hogy szigorú legyen szerintem mert sok olyan szülővel találkoztam má akik jó fejnek akartak tűnni azzal, hogy mindent megengdenk a gyerekeiknek de ez nem jó mert ez már csak hanyagság.Mint mondtam 16 éves vagyok szűz fiú és teljesen nyugodt,értelmesnek is gondolom magamat és nagyon szeretem a szüleimet.
2010. jún. 12. 11:46
 22/35 anonim válasza:
100%

"Te meg örülhetsz, hogy 15 évesen van elég esze a védekezéshez, sokaknak ugyanis nincs... :S"

Ja a sok barom miatt az állam pénzéből kell ilyen tájékoztatókat bemutatni nekik erről a biztonságos szexről és a barmok oda se figyelnek.

Nem tudom hol láttam a Tv-ben, hogy kérdezték a fiatalokat hogy hogyan kell védekezni, és meg se tudtak szólalni, lehet pont olyanokat választottak.:)

2010. jún. 12. 11:47
 23/35 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd. Lehet hogy nem is dugni fognak csak nézik a tv-t XD (És majd csak a film után dugnak XD )
2010. jún. 12. 11:56
 24/35 anonim válasza:
engedd, örülj neki hogy jól érzi magát..egy jó keféléstől nem lesz semmi baja..
2010. jún. 12. 12:59
 25/35 anonim válasza:
100%
Nyugodtan enged el hisz emlékszem 17 éves voltam és a barátom megkérdezte az édesapját ,hogy elmehet-e hozzám? Az apja megtiltotta és az anyja is és éjszaka elszökött hozzám persze a szüleimnek és nekem azt mondta hogy megengedték a szülei. És hajnali 2 körül rontottak ránk ahogy éppen abba hagytuk és takarodáshoz készültünk de srácot elvitték haza a szülei hisz már ugye a rendőrség is bele volt vonva mert a srácot velük kerestették. Az óta is a szüleivel nincsenek jóban a szülei örülnek neki ha a fiuk köszön neki. És szakítottunk is Úgyhogy most van egy kapcsolatom egy másik pasival és nem vagyok édesanya magyarul használtunk óvszer és semmi probléma nem volt majd most akarunk családot alapítani (lány 22)
2010. jún. 12. 14:37
 26/35 anonim válasza:
23%
Egy 15 éves gyereknek semmi keresnivalója egy nő ágyában. Várjon még néhány évet. Az ilyen korai összebújások az egész életét rossz irányba vihetik. Nekem elhiheted, megamról tudom...
2010. jún. 12. 19:32
 27/35 anonim válasza:
0%
Nem! Eszedbe ne jusson! Ha elengeded, lehet, hogy aláírod a halálos ítéletét!
2010. jún. 12. 19:34
 28/35 anonim ***** válasza:
Jóóólvan... visíts csak, te konzervatív kurv@ :DDD
2010. jún. 12. 19:49
 29/35 A kérdező kommentje:
Elengedtem. Szerintem nem ezen múlik, hogy szexelnek vagy nem.
2010. jún. 12. 21:38
 30/35 anonim ***** válasza:
jól tetted anyuka :D
2010. jún. 12. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!