Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy a 19 éves fiad mennyit van a barátnőjénél?
A barátom 19 éves, én 19/L vagyok. Közel lakunk egymáshoz, így a barátom rengeteget van nálam. Ez nem tetszik az anyukájának, és megtiltja neki, hogy átjöjjön pár napig. Azalatt a pár nap alatt szét unja a fia az agyát, depressziós, néz ki a fejéből, és titokban sír. Én is így vagyok vele. Borzalmas, mikor nem lehetünk együtt...pár órát kibírjuk, de napokat nagyon nehezen vészelünk át egymás nélkül. 1 éve járunk, és az anyukája még mindig megmondja neki, hogy nem jöhet át. Hogy miért? A válasza csak ennyi: "túl sokat vagy vele". Dehát ha egyszer nem bírjuk ki egymás nélkül? És akkor mi van? Baj, ha szeretünk együtt lenni? Ezzel, hogy szétválasztanak minket, csak rosszabb lesz...de még mindig nem jött rá. Látja, hogy a fia depressziós, mégis csinálja... Ráadásul 19 éves - persze még nem ő tartja el magát, mert még tanul, de akkoris... Miért csinálja ezt??
19/L
sír XDXD
mekkora ratyi barátod van, öcsém.
Hát ezt meg kell szoknotok,a fiús anyukák már csak ilyenek.Eddig ő volt az egyetlen nő a fia életében és most jöttél te ez nem tetszik neki.Valahol meg lehet érteni őt is.Szereti a fiát és nem akarja,hogy csalódás érje,tudom ez furán hangzik de félti őt tőled.Azt lehet csinálni,hogy megpróbálsz jóban lenni vele bizonyítsd be hogy rendes lány vagy és nem csak ki akarod a fiút használni.
Tudom ez nem könnyű és sokáig tarthat amíg meggyőzöd de ez a megoldás.
Egyébként amíg ő tartja el a gyereket és nem fordítva minden joga megvan hozzá hogy beleszóljon hová megy és mit csinál akkor is ha a fiú 19 vagy 29 éves.
Az meg egy kicsit fura,hogy férfi lététre sír és még depressziós is ha pár napig nem taliztok.
Én Német o-ban tanultam egy fél évet a barátnőm meg itthon volt nehéz volt perzse de nem bőgtünk és nem voltunk depisek.
ma 19:43 teljesen igazad van.
Én is erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!