Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekelne, hogy a 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy a 19 éves fiad mennyit van a barátnőjénél?

Figyelt kérdés

A barátom 19 éves, én 19/L vagyok. Közel lakunk egymáshoz, így a barátom rengeteget van nálam. Ez nem tetszik az anyukájának, és megtiltja neki, hogy átjöjjön pár napig. Azalatt a pár nap alatt szét unja a fia az agyát, depressziós, néz ki a fejéből, és titokban sír. Én is így vagyok vele. Borzalmas, mikor nem lehetünk együtt...pár órát kibírjuk, de napokat nagyon nehezen vészelünk át egymás nélkül. 1 éve járunk, és az anyukája még mindig megmondja neki, hogy nem jöhet át. Hogy miért? A válasza csak ennyi: "túl sokat vagy vele". Dehát ha egyszer nem bírjuk ki egymás nélkül? És akkor mi van? Baj, ha szeretünk együtt lenni? Ezzel, hogy szétválasztanak minket, csak rosszabb lesz...de még mindig nem jött rá. Látja, hogy a fia depressziós, mégis csinálja... Ráadásul 19 éves - persze még nem ő tartja el magát, mert még tanul, de akkoris... Miért csinálja ezt??

19/L

2011. aug. 25. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

sír XDXD

mekkora ratyi barátod van, öcsém.

2011. aug. 25. 19:22
 2/12 heloka ***** válasza:
ezt miért nem mondjátok el az anyósjelöltnek?
2011. aug. 25. 19:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki én is, és a barátom is... Nem érti meg. Ilyenkor azzal jön, hogy meg fogjuk unni egymást, ha ennyit vagyunk együtt, és nem akarja hogy szakítsunk...
2011. aug. 25. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Talán igaza van az anyjának! Mi van ha pár hónap múlva megunjátok egymást?
2011. aug. 25. 19:37
 5/12 Tajparaszt ***** válasza:
Költözzön hozzád. Utána a mami engedékenyebb lesz.
2011. aug. 25. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Mert az élet nemcsak szerelemből áll.Picifiúnak otthon is kéne csinálni valamit,főleg,hogy eltartják.Valamit valamiért.Ha a fiúcska nem veszi észre,hogy mit tehet,akkor anyuka se veszi észre,hogy mennyire hiányoztok egymásnak.Amilyen a mosdó,olyan a törölköző.De szerintem,te is mehetnél hozzájuk,és ne csukd be a szép szemecskédet,ha mosatlant látsz a mosogatóban.Anyuka is meg fog változni.
2011. aug. 25. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát ezt meg kell szoknotok,a fiús anyukák már csak ilyenek.Eddig ő volt az egyetlen nő a fia életében és most jöttél te ez nem tetszik neki.Valahol meg lehet érteni őt is.Szereti a fiát és nem akarja,hogy csalódás érje,tudom ez furán hangzik de félti őt tőled.Azt lehet csinálni,hogy megpróbálsz jóban lenni vele bizonyítsd be hogy rendes lány vagy és nem csak ki akarod a fiút használni.

Tudom ez nem könnyű és sokáig tarthat amíg meggyőzöd de ez a megoldás.

Egyébként amíg ő tartja el a gyereket és nem fordítva minden joga megvan hozzá hogy beleszóljon hová megy és mit csinál akkor is ha a fiú 19 vagy 29 éves.

Az meg egy kicsit fura,hogy férfi lététre sír és még depressziós is ha pár napig nem taliztok.

Én Német o-ban tanultam egy fél évet a barátnőm meg itthon volt nehéz volt perzse de nem bőgtünk és nem voltunk depisek.

2011. aug. 25. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:

ma 19:43 teljesen igazad van.

Én is erre gondoltam.

2011. aug. 25. 19:46
 9/12 BlackSword ***** válasza:
19 évesen én sem lógtam folyton a barátnőmnél... Mindketten tanultunk... Megbeszéltük, hogy mikor találkozunk, és akkor sem szegtük meg, ha véletlenül összefutottunk a városban... Persze megálltunk, meg csók, hogy vagy, mi volt ma... De nem lógtunk ennyit egymás nyakán... Szerintem ez már beteges...
2011. aug. 25. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:
A 24 éves fiam hetente 2x találkozik a barátnőjével. Szerdán biztos,hogy hozzánk jönnek.A lány kedves,aranyos.lehet vele beszélgetni,nem csak összeborulnak,mint a káposzta,ha kell segít főzni,morogatni.Mindezt munka után.Hétvégén is együtt vannak,hol a lányéknál,ahol a fiam füvetnyír,vagy segít a papának,vagy nálunk.
2011. aug. 25. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!