Engedjem a 15 éves fiamnak, hogy ottaludjon a barátnőjénél?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:21
1/35 anonim válasza:
Igen. Mi baja lesz egy jó dugástól?
2/35 anonim válasza:
sztm igen.az mar mas kerdes h a lany anyukaja engedi e h ott aludjon.
3/35 anonim válasza:
Ha a lányka anyukája is megengedi míért ne ? Én is ott aludtam a barátnőmnél, úgy volt,hogy csak 1 éjszaka :) ez 3 éve volt, azóta nála lakom :)
4/35 anonim válasza:
persze. miért ne? csak adj neki egy csomag óvszert is a biztonság kedvéért. gondolom nem akarsz még unokát.
hogy a lány szülei mit mondanak az lesz a kérdés :D
még a végén "megrontja" a "pici fiad" az ők kis "hercegnőjét" XD (már bocsi XD csak tréfa. nehogy komolyan vedd :D)
adsz neki óvszert és ezáltal nincs felelősség rajtad és a fiadon. csak vedd rá, hogy, ha odakerül a sor használja.
meg folytathatsz vele egy kínos beszélgetést a gyermekszületésről.
nem lesz gond ne aggódj :D
L/18
5/35 Tőkésréce válasza:
amúgy meg ha ott is alszik, ha nem, nem azon fog múlni, hogy szexelnek vagy se, illetve szexeltek-e már vagy se...
6/35 anonim válasza:
Engedd. Ha lányról lenne szó, aztmondanám, hogy ne, de fiúnál más. Gondolom a lány anyja is áldását adja a dologra, nem?
7/35 A kérdező kommentje:
A lány anyja is megengedi.
2010. jún. 5. 17:41
9/35 A kérdező kommentje:
Valószínűleg már szexeltek, mert a fiam nadrágjának a zsebébe találtam egy óvszert.
2010. jún. 5. 17:48
10/35 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megengedheted neki. Gondolom túl vagytok már a szexuális felvilágosításon, és ha a fiad értelmes, és miért ne lenne az, akkor nem lesz semmi probléma. Adj neki egy csomag óvszert útravalónak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!