Engedjem a 15 éves fiamnak, hogy ottaludjon a barátnőjénél?
Na ha magától van esze a védekezésre akkor engedd meg nyugodtan, főleg ha a lány szülei is megengedték.
Légy jófej anyuka, hadd érezzék jól egymást. :)
Te meg örülhetsz, hogy 15 évesen van elég esze a védekezéshez, sokaknak ugyanis nincs... :S
szerintem ha nem engeded meg neki, akkor máskor hazudni fog neked. azt hazudja majd, hogy haverjánál alszik, (ha azt engeded neki), és közben a barátnőjénél lesz. szerintem jobb az őszinteség! örülj, hogy őszinte veled a fiad, ez manapság szerintem azért ritka. ha a lány anyja meg megengedi, akkor meg főképp nincsen baj! elvégre itt inkább a lányokat szokás félteni, mert ők eshetnek teherbe. persze én azt is megértem, hogy félted a fiadat, első alkalommal én is félteném egy picit.
nem hiszem, hogy baj lenne, szerintem engedd meg neki! tudod, én lány vagyok, és 15 és fél éves korom óta ugyanazzal a sráccal vagyok együtt. most vagyok 18. nagyon sok veszekedésem volt anyámmal azért, merthogy mindig 9re kellett hazajönnöm, és nem engedte soha, hogy ott aludjak. tavaly augusztusban engedte meg először, akkor is egy olyan veszekedés árán, hogy hú... mindennek el lettem mondva, egy utcasarki kvának, mindennek... ok nélkül, hiszen nekem ez a srác az egyetlen...
ne akarj ilyen elmérgesedett viszonyt. ha megengeded neki, továbbra is megbízik majd benned:) és akkor ha esetleg bankot akarna rabolni, akkor meg tudod állítani előtte.
Szerintem ha már túl van a sexen akkor semmi értelme a kérdésnek. Szülők engedik lányrészről, gyerekek akarják, és egy nagyon megronthatja a viszonyt ha nem engeded el.
Baja nem lesz tőle. Sőt még jól is érzi magát.
Engedd, amennyiben a fiad felelősségteljes; azaz tisztában van az óvszer használatával.
L/17
Mibaj lehetne abból ha lefeküdnek?
Már találtál nála gumit szóval a fiad nem is hülye úgyhogy engedd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!