23 éves szűz vagyok. VALÓBAN nem veszítettem semmit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
kimaradtál ja.mondjuk ha megházasodol, akkor elfelejtheted a rendszeres jó sexet. ha ki akarod magad élni, akkor késöbb házasodsz.vagy épp sosem.
Olvasgattam itt a korábbi válaszokat és a többségnek adok én is igazat,azoknak az emberekenek akik azt mondják hogy nem vesztettél semmit sem.Nem tudom elképzelni hogy miért mondják egyesek mégis azt hogy ilyen korban már ciki meg igy meg ugy.Mondjanak egy okot hogy miért lenne az!olvastam egy korábbi választ hogy nyáron minden héten diszkó.hát sajnálom az illetőt eléggé hogy ilyen a gondolkodása hogy a diszkóban részegen agyatlanul ba..ik.ennyit erről.
Én még csak 18 éves fiú vagyok és én is szűz,ugyanabban a cipőben járok mint te.Én egyáltalán nem tartom kínosnak hogy ilyen idősen szűz vagyok és te se tartsd annak! aki meg annak atratja arról nincs mit mondanom...
hát pedig sztem 18 fölött már nagyon gáz ha vki még szűz... a lányoknál még nem is annyira de a fiúknál nagyon égő. sztem csak azok maradnak szüzek ennyi idős korukig akik vagy nagyon félénkek vagy nagyon rondák.:S
ja és am sokat vesztettél azzal h még nem feküdtél le senkivel vagy legalábbis jópár vad éjszakát az biztos.:p:D
Akkor nem érzem magam kelletlenül:-D
Meg amúgy sem,nem szeretem követni a ,,divatot". Megvárom a nagy Ő-t:))
Ha jól számolom most vagy harminc. Nem tudom, hogy olvasod-e. HA OLVASOD, nagyon örülnék, ha megosztanád a tapasztalataidat, hány nőt és milyeneket sikerült összehoznod, hogyan kerültél ki abból a szerencsétlen állapotból és mikor, mennyire volt hatással az életed többi részére, stb.
Azért kérdezem, mert pont ott vagyok mint te 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!