Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz vagyok. VALÓBAN...

23 éves szűz vagyok. VALÓBAN nem veszítettem semmit?

Figyelt kérdés
Én nem, úgy érzem. Ezen az oldalon jönnek a vigasztaló szavak, hogy "majd megtalálod az igazit" meg "nem maradtál le semmiről" nekem nem vigasz kell, hanem a kőkemény igazság. Szóval? Ja volt már kapcsolatom csak az ágyig nem juttotam el az illetővel.
2010. máj. 26. 20:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
oohhh de jó:D akkor az sem ciki ha én 18 évesen szűz vagyok:D hurrááá!
2010. máj. 27. 21:15
 42/49 anonim válasza:
Nem, nem veszítettél semmit! Akkor veszítesz, ha nem készülsz fel rendesen szüzességed elvesztésének pillanatára. Ehhez javaslom saját tested megismerésének gyakorlását, és nagyon jó dvd-k megtekintését.
2010. máj. 28. 20:39
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

kimaradtál ja.mondjuk ha megházasodol, akkor elfelejtheted a rendszeres jó sexet. ha ki akarod magad élni, akkor késöbb házasodsz.vagy épp sosem.

2010. máj. 28. 20:50
 44/49 anonim ***** válasza:
nem,a mai világban semmit nem vesztettél!
2010. máj. 28. 21:07
 45/49 anonim válasza:
100%

Olvasgattam itt a korábbi válaszokat és a többségnek adok én is igazat,azoknak az emberekenek akik azt mondják hogy nem vesztettél semmit sem.Nem tudom elképzelni hogy miért mondják egyesek mégis azt hogy ilyen korban már ciki meg igy meg ugy.Mondjanak egy okot hogy miért lenne az!olvastam egy korábbi választ hogy nyáron minden héten diszkó.hát sajnálom az illetőt eléggé hogy ilyen a gondolkodása hogy a diszkóban részegen agyatlanul ba..ik.ennyit erről.

Én még csak 18 éves fiú vagyok és én is szűz,ugyanabban a cipőben járok mint te.Én egyáltalán nem tartom kínosnak hogy ilyen idősen szűz vagyok és te se tartsd annak! aki meg annak atratja arról nincs mit mondanom...

2010. máj. 29. 00:58
 46/49 anonim válasza:
13%

hát pedig sztem 18 fölött már nagyon gáz ha vki még szűz... a lányoknál még nem is annyira de a fiúknál nagyon égő. sztem csak azok maradnak szüzek ennyi idős korukig akik vagy nagyon félénkek vagy nagyon rondák.:S

ja és am sokat vesztettél azzal h még nem feküdtél le senkivel vagy legalábbis jópár vad éjszakát az biztos.:p:D

2010. máj. 30. 14:14
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
ha tudnátok,hány olyan lány van aki 18 elmúlt és még szűz,lehet infarktust kapnátok:)
2010. máj. 30. 15:30
 48/49 anonim válasza:

Akkor nem érzem magam kelletlenül:-D

Meg amúgy sem,nem szeretem követni a ,,divatot". Megvárom a nagy Ő-t:))

2010. máj. 30. 18:42
 49/49 anonim válasza:

Ha jól számolom most vagy harminc. Nem tudom, hogy olvasod-e. HA OLVASOD, nagyon örülnék, ha megosztanád a tapasztalataidat, hány nőt és milyeneket sikerült összehoznod, hogyan kerültél ki abból a szerencsétlen állapotból és mikor, mennyire volt hatással az életed többi részére, stb.

Azért kérdezem, mert pont ott vagyok mint te 7 éve.

2017. máj. 7. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!