23 éves szűz vagyok. VALÓBAN nem veszítettem semmit?
Figyelt kérdés
Én nem, úgy érzem. Ezen az oldalon jönnek a vigasztaló szavak, hogy "majd megtalálod az igazit" meg "nem maradtál le semmiről" nekem nem vigasz kell, hanem a kőkemény igazság. Szóval? Ja volt már kapcsolatom csak az ágyig nem juttotam el az illetővel.
én 13 éves vagyok és még szűz már kezd egy kicsit ciki leni...
2010. máj. 26. 21:43
36/49 anonim válasza:
jaj rögtön sirvafakadok.az a baj, hogy amit leirt ennél a linkelt kérdésnél az kedves válaszoló mesébe illö, és semmit sem tudunk az elöéletéröl.ha valaki 25 éves koráig eljut, hogy egészséges marad szellemileg és nem akasztotta ki a szexhiány, az alapbol is egy remek ember, ugyhogy nem csoda, hogy tud örülni a házasságának.az ilyen emberek tipikusak.vagyis inkább céltudatosak.biztos jol ment nekik az iskola, vagy a munka, precizek, ilyesmik.remélem értitek mire gondolok.de aki nem tul temperamentumos, és megakasztja az életét a szexhiány az mégis mit várjon?!
2010. máj. 26. 21:43
37/49 anonim válasza:
21:12es vok...és én azalatt h sokat vesztettél arra gondoltam h ugy még nem tudhatod h milyen jó is az, amikor együtt vagytok és érzed a másikat és látod rajta h milyen jó neki és érzed h neked is mennyire jó az egész...és sztem a szex egy olyan élmény amit jobb minél elöbb kipróbálni:$
csak ha egyszer elkezded és rájössz h milyen jó, akk majd nem fogsz tudni leállni vele...:D
2010. máj. 26. 21:48
38/49 anonim válasza:
már nem azért (és tessék kiröhögni), de a tudományok (és inkább az élettelem természettudományok) is képesek olyan élményeket létrehozni az emberben, ami jó! és bár nem olyan elemi, ösztönös, örömöket szabadit fel mint a kufirc, hanem "nemesebbeket" és ugyanugy nem képes ezekre sem mindenki, mint a szexre!mert lássuk be, a szexet megszerezni nem képes mindenki! csak a szépkislányok, a szépkisfiuk, meg akik alapbol királyak.
2010. máj. 26. 21:53
39/49 anonim válasza:
22 voltam mikor megtörtént. Előtte 19-évesen lett volna rá lehetőségem, de nem bántam meg, hogy kihagytam azt a csajt amelyik minden második haveromnak megvolt.
Nem ciki, de azért ideje lenne már.
2010. máj. 26. 22:10
40/49 anonim válasza:
20 évesen vesztettem el azóta fél év eltelt és semmi,szóval nem lett több önbizalmam,na jó egy minimummal:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!