23 éves szűz vagyok. VALÓBAN nem veszítettem semmit?
Szerintem egy férfinak is fontos a szüzesség elvesztése. remélem találsz egy olyan lányt, aki megérdemli a szüzességed. Bárcsak még én is az lennék:(
Sok mindentől megkímélhettem volna magam.
Én nem tartom cikinek. Lány vagyok, de ha ilyen pasival jönnék össze, de bántana a dolog :-)))
De miért nem?
öszintén.
A mai világban 23 évesen szűznek lenni ciki. Sajnos sok ember igy gondolkodik :S
Pedig szerintem nem ciki, az a legjobb ha az ember az első alkalmat azzal éli át akit szeret, és nem ugy hogy "jaj veszitsem már el".
Az hogy férfi létedre 23 évesen szüz vagy,nekem az a véleményem hogy legalább nem olyan srác vagy aki ezerrel dugja a nőket...
Arra én is kíváncsi lennék.
Szerintem nem ciki. Sosem késő elkezdeni :)
Én 18 vagyok még szűz vagyok.
Egy prostival meg szerintem nem lenne épp ideális.(pl.nemi betegség?!oO)
Cikinek nem ciki. De szerintem vesztettél vele,bár hogy mennyit, csak te magad tudod megmondani - 15-20 év múlva. Én 15 évesen kezdtem, de 17 évesem beleakadtam az "igazi"-ba és már több, mint öt éve együtt vagyunk. Még így is azt érzem, hogy a túl korai hosszú távú kapcsolat miatt sokmindenből kimaradtam. Pedig nagyon boldog vagyok, semmi pénzért nem csalnám meg a párom.
Vannak dolgok, amiket csak fiatalon, függetlenül lehet kipróbálni és erről mindketten lemaradtunk kedves kérdező :-) Hogy ez mekkora veszteség, az egyéni ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!