Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz vagyok. VALÓBAN...

23 éves szűz vagyok. VALÓBAN nem veszítettem semmit?

Figyelt kérdés
Én nem, úgy érzem. Ezen az oldalon jönnek a vigasztaló szavak, hogy "majd megtalálod az igazit" meg "nem maradtál le semmiről" nekem nem vigasz kell, hanem a kőkemény igazság. Szóval? Ja volt már kapcsolatom csak az ágyig nem juttotam el az illetővel.
2010. máj. 26. 20:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
7%
lehetsz meleg is, ha nem jön össze csajjal...
2010. máj. 26. 20:45
 12/49 anonim ***** válasza:
19%
Mi a baj? kimész az utcára, és a legelső prostival elveteted
2010. máj. 26. 20:46
 13/49 anonim ***** válasza:
75%
egy 23 éves pasi, 1 hét kemény 'Igy jártam anyátokkal'-nézés után, bármilyen pancser is volt, simán megdug egy nőt. aztán kettőt. majd annyit, amennyit akar.
2010. máj. 26. 20:46
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy férfinak is fontos a szüzesség elvesztése. remélem találsz egy olyan lányt, aki megérdemli a szüzességed. Bárcsak még én is az lennék:(

Sok mindentől megkímélhettem volna magam.

2010. máj. 26. 20:47
 15/49 anonim ***** válasza:
73%

Én nem tartom cikinek. Lány vagyok, de ha ilyen pasival jönnék össze, de bántana a dolog :-)))

De miért nem?

16/49 anonim válasza:
Viszont arra kíváncsi lennék,hogy mi tartott vissza?Nem volt rá alkalom?Vagy megfelelő partner?
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

öszintén.

A mai világban 23 évesen szűznek lenni ciki. Sajnos sok ember igy gondolkodik :S

Pedig szerintem nem ciki, az a legjobb ha az ember az első alkalmat azzal éli át akit szeret, és nem ugy hogy "jaj veszitsem már el".

Az hogy férfi létedre 23 évesen szüz vagy,nekem az a véleményem hogy legalább nem olyan srác vagy aki ezerrel dugja a nőket...

2010. máj. 26. 20:49
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Arra én is kíváncsi lennék.

Szerintem nem ciki. Sosem késő elkezdeni :)

Én 18 vagyok még szűz vagyok.

Egy prostival meg szerintem nem lenne épp ideális.(pl.nemi betegség?!oO)

2010. máj. 26. 20:50
 19/49 anonim ***** válasza:
ha még nem őrültél bele, akkor sztem semmit.ha megkattantál volna, mint én, akkor jó eséllyel pályáznál valamelyik hid alá, mert azért nem kis feladat megélhetésedet felépiteni, egyedül mégnehezebb, és hogy még a sexhiány is tönkretesz.
2010. máj. 26. 20:51
 20/49 anonim ***** válasza:

Cikinek nem ciki. De szerintem vesztettél vele,bár hogy mennyit, csak te magad tudod megmondani - 15-20 év múlva. Én 15 évesen kezdtem, de 17 évesem beleakadtam az "igazi"-ba és már több, mint öt éve együtt vagyunk. Még így is azt érzem, hogy a túl korai hosszú távú kapcsolat miatt sokmindenből kimaradtam. Pedig nagyon boldog vagyok, semmi pénzért nem csalnám meg a párom.

Vannak dolgok, amiket csak fiatalon, függetlenül lehet kipróbálni és erről mindketten lemaradtunk kedves kérdező :-) Hogy ez mekkora veszteség, az egyéni ízlés kérdése.

2010. máj. 26. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!