23 éves szűz vagyok. VALÓBAN nem veszítettem semmit?
Hát egy biztos, a szüzességedet azt nem :DD
Amúgy tényleg nem. Ha csajozni akarsz akkor azzal ráérsz később is. Mármint úgy értem ha kúrogatni akarsz esetleg össze-vissza mert ki akarod próbálni több különféle csajjal.
Ha pedig az bánt, hogy nem volt olyan igazi szeretkezés meg kötődés stb. amiatt sem kell aggódnod mert még bőven van rá időd. Majd meglesz az is.
Szerintem max. annyiból lesz nehezebb, hogy ilyenkor a pasik általában már értenek valamennyire a nőkhöz tehát nem kell őket tanítgatni a szexben. De mivel neked még nem volt benne részed ezért majd az elején kicsit nehezebb lesz.
Javaslom a kapcsolat elején közöld a lánnyal mert vannak akik már nem szeretnének tanárnénist játszani.
Illetve nem tudom hogy állsz ezekkel a dolgokkal, de általában a "kezdők" hamar elsülnek a csajjal.
Szóval esetleg erre lehet készülni... hogy majd tovább bírd. Ha fokozatosan próbálod hosszabbra nyújtani...
Nem tudtam hogy írjam, de hát csak érted :D
Semmiről sem maradtál le majd később összejön úgyis minden.
Nagyon sok tényező és ok miatt nem történt még meg.:S
Regényt írhatnék ezekről, de inkább nem teszem. Benne van az is, hogy nem akadt megfelelő partner és nem volt alkalom sem vagy az is lehet, hogy csak én nem vettem észre, mivel sikerült mindig olyan szekér útán futnom, ami nem vett fel. Nem rég tettem túl magam egy újabb ilyen "szekeren" végre ezt is letudtam. Ennek örülök viszont.:)
Hááát azok a szekerek! XD
Egy a lényeg,(írtam már egy párat az előbb)sztem én is bevállalnálak...:$Szűz pasival még nem volt dolgom....enyém lehetne az irányítás... :P
A viccet félre téve: Never give up! (De qurvához semmi esetre se menj!)
Nem ciki! Sőt szerintem még előtted az egész életed!
Nem vagy öreg :D Fiatal vagy még és nem maradtál le semmiről :):P
Még van mit bepótolnod az igaz, de semmi esetre se csináld csak azért,hogy végre ne legyél szűz :S
EGyébként ha én egy szűz pasival ismerkednék meg akkor nekem se lenne gond :D Nem ez alapján kell dönteni :).
Minden jót :);)
Nekem az a mákom, hogy én fölugrottam a rolhanó szekérre de ledobott és jól összetörtem magam. Kellettem is neki meg nem is és szexmentes keserves együttlét volt 3 negyed évig...viszont már végleg megszabadultam tőle, és azt kell mondanom jól vagyok! Csakhát én most robogok 17 felé szóval nekem van időm keresgélni, persze nekem is az az alap hozzáállásom hogy "na találjunk valakit." Nyáron minden héten diszkó hajaj..
Öhm még nem az,de hogyismondjam ideje lenne
F
hát bocs h ezt mondom de sztem elég sokat vesztettél... de majd ha végre elveszted a szüzességed akk rájössz h mit is hagytál ki:P uh hajrá:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!