Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jóképű, magabiztos, sikeres,...

Jóképű, magabiztos, sikeres, jóval 20 felett járó férfi, aki szűz és még senkije sem volt! Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 15:48
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
gecy vagyok, ha erre gondolsz, de csak azért, mert nem értek az emberekhez.vannak elveim, ami pozitivak, de jól tudod, hogy csak a tökéletes elég jó.nagyon nehezen akarok egyszerre két helyen is rendbetenni az életem, vagy egyáltalán elkezdni.megtenni mindent a tanulmányokért, és az azokat ellehetetlenitö egyedüllét megszüntetéséért.de egymásba kigyóznak ezek.nyilván ha lenne egy rakás lédig nö körülöttem, más lenne a helyzet.nem kell tul szépnek lennie, sokat esett az igényszintem.
2010. máj. 7. 21:44
 42/46 anonim ***** válasza:
akkor lehet, hogy a hozzáállásodon kéne változtatni? Csak azért mert nem ismered az embereket, nem kell bunkónak lenni (tudom, hogy ez egyfajta védekező mechanizmus, de a legrosszabb) Egyébként jól tudom, hogy a tökéletes nem létezik, ha mégis akkor az nekem már túl jó. Én bőven beérném a jóval is, ha lenne...
2010. máj. 7. 22:01
 43/46 A kérdező kommentje:
nekem már az is megeröltetést jelent hogy bármit is egyáltalán akarjak csinálni, pl felkelni minden reggel idöben, beiktatni minél több bulit, és még emelett szorgalmasan tanulni.szval érted, ha csak igy mindennap odavetödne egy nö azért sokkal egyszerübb és gyorsabb lenne.
2010. máj. 7. 22:05
 44/46 anonim ***** válasza:
azt azért tisztázni kéne, hogy mit keresel: szerelmet, vagy szexet? Mert nem mindegy ám... Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mit mond a pszichológus, úgyhogy írd meg privát üziben, ha gondolod:)
2010. máj. 7. 22:07
 45/46 A kérdező kommentje:
azért jó lenne, ha válaszolnál egyet privátban, mert néhánysezor már pórul jártam a privát üzenetezéssel.
2010. máj. 7. 22:08
 46/46 anonim ***** válasza:
megtettem:)
2010. máj. 7. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!