Jóképű, magabiztos, sikeres, jóval 20 felett járó férfi, aki szűz és még senkije sem volt! Létezik ilyen?
Létezik!
Nem nagyképűsködésnek szánom, de van saját cégem, karrierem, stb...
Egyszerűen nincs idő másra!
29/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
ezt feltetlenul ovasd vegig.
nekem is tanulással ment el a kamaszkorom, de nem kényszerböl, mert belefért volna a nözés, csak apámék nem mondták, és magamtól nem jöttem rá, hogy a csajozáshoz nem kell szupermennek lenni.
ha elmondanám otthon, hogy romokban az életem, valoszinüleg nem lenne ilyen humánus a válasz, mint ebben a belinkelt kérdésben.a barátnözés erös tabu, bénult leszek, ha ilyen kéynes téma kerülne szóba, és valoszinüleg rábasznám anyámékra az ajtot.de ök nem hatodnának meg ennyire.kiröhögnének, és elmondanák, hogy az élet nem csak erröl szol.
Teljesen megértelek, ha megnyugtat én még nálad is rosszabb vagyok. Se nem sikeres, se nem magabiztos.Én már bele tőrödtem, én nem kellek sehol, senkinek, (nemcsak nőknek nem).
Mondd el nyugodtan amit gondolsz a szüleidnek, jobb nem lesz ugyan de legalább megtudják.
21:20:
Fiú vagy vagy lány, és hány éves?
azt hittem a fogtündér lány:)
Kedves Kérdező! Ne add fel, ha úgy érzed, hogy a szüleidnek nem tudod elmondani, biztos van egy barátod, akivel tudsz beszélni erről. Meg tulajdonképpen hány éves vagy? Mert azért a 21 éves és a 29 is 20 felett van... Valamilyen szinten átérzem a helyzeted, érettségéig nekem is csak a tanulás volt a lényeg, a szüleimet nem zavarta a dolog, aztán jött az egyetem, ahol rájöttem, hogy valami hiányzik az életemből...Normális kapcsolatom nem volt, most sincs, de sok mindent köszönhetek az egyetemi létnek, sokat nyitottam a világ felé, és ez látszik is. Habár én még mindig szűz vagyok, elfogadtam a dolgot, nem zavar, sőt van akit ez vonz:) Szóval a lényeg, hogy keress valakit, srácot vagy lányt, tök mindegy, és beszélgess vele. Segíteni fog, és később hasznodra is fog válni, hogy tudsz beszélni arról, ami zavar:) Ne add fel, mindig van remény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!