Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jóképű, magabiztos, sikeres,...

Jóképű, magabiztos, sikeres, jóval 20 felett járó férfi, aki szűz és még senkije sem volt! Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 15:48
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
ugy oldottam meg, hogy pszichológushoz járok.sztem nem tul sok barátra tehetnék szert ugy, hogy a bajaimat mesélem a kezdetetktöl, ha viszont tudnék barátkozni akkor nem lenne baj.
2010. máj. 7. 14:10
 32/46 anonim ***** válasza:
úgy látszik segít a szakember, hiszen már itt is el mered mondani a dolgot. Ez jó:) És szerintem nem az a lényeg, hogy sok barátod legyen, hanem az, hogy aki van, az tényleg barát legyen. Ilyen ember csak van a környezetedben. Ha nincs, akkor keress különböző fórumokon, vagy akár itt is írhatsz szerintem annak, akinek megtetszett a válasza. Igen, lesznek visszautasítások, de az mindenhol van. Csak egy kis bátorság! :)
2010. máj. 7. 20:37
 33/46 A kérdező kommentje:
egnem elsösorban a lehetöségek kerülnek el.
2010. máj. 7. 20:38
 34/46 anonim ***** válasza:
ha csak arra vársz, hogy az öledbe pottyanjon egy barátság, később egy barátnő (vagy fordítva) akkor sokáig fogsz várni...Keress, mert aki keres, az talál. Hidd el, Neked is menni fog:)
2010. máj. 7. 20:54
 35/46 A kérdező kommentje:
keresek, csak lassan megy a dolog.tul lassan, ami ebben a korban már nem engedhetö meg.másrészt meg FOGGGGGALMAM sincs hogy kell céltudatosan csinálni a dolgot, igy csak magamat tudom adni, és lássuk be ez igy kevés.
2010. máj. 7. 20:59
 36/46 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, mely azt indokolja, hogy a lassúság már nem megengedhető? Az ilyesmit nem lehet siettetni... És akkor a hogyan:

1. tetszett valakinek a hozzászólása? Ha igen, akkor rákatt a "privát üzi írása" gombra, megírod, hogy kivagy miért írsz. Aztán már adhatod is önmagadat. (mert ez igenis lényeges momentum egy ismerkedésben)

2. biztos jársz Te is társaságba, ha valaki szimpi a társaságból, akkor veszel egy nagy levegőt, odamész, hogy hello, mi újság? hogy vagy? Aztán már adhatod is önmagadat.

3. keresel valamiféle társkereső oldalt, ami tetszik, regisztrálsz, keresgélsz, és írsz egy üzenetet, hogy hello, x.y vagyok, van-e kedved beszélgetni? Aztán már adhatod is magadat. És az is előfordulhat, hogy egy lány fog írni, hogy ismerkedne Veled. És ezesetben sincs más dolgod, mint önmagadat adni:)

2010. máj. 7. 21:11
 37/46 A kérdező kommentje:
olyan helyekre járok (egyáltalában riktán, havonta 1-2 szer), ahol sokkalta több férfi van mint nö, de ugy is mondhatjuk, hogy egy nöre jut 20 uraság, aztán ott nagyon kicsi az esély.még ritkábban jutok oda, ahol sok nö van, és kevés férfi, ahol rám vannak kényszeritve, több hibát engednek meg a nök is.a kollégiumomban a pszichologus tanácsainak hatására kisrészben a közelmultban vettem egy olyan nagy levegöt (kb 18 óráig vettem a levegöt a tanulás rovására), hogy bemenjek csak ugy random egy lányhoz, akivel minimálisat beszélgettem már.miután megtudtam, hogy barátja van (1 éve, ami igazábol nem is lepett meg), igazábo lmegkönnyebbülés volt "magamat adni" vagyis nem kellett többett kedvességet imitálni, amitöl igazábol hányok, bunkó voltam, mostmár nem is köszön.persze, ha kötetlenebbül (még ettöl jobban) ismerkedek egy lánnyal, akkor néha sikerül megfognom a figyelmét.
2010. máj. 7. 21:20
 38/46 anonim ***** válasza:
hm... vagyis ha magadat adod, akkor bunkó vagy? Vagy hogy is van most ez? Ha meg sikerült már magadra vonnod egy lány figyelmét, akkor onnan tovább kell lépni. De még mindig nem mondtad meg, hogy hány éves vagy?!
2010. máj. 7. 21:27
 39/46 A kérdező kommentje:
21, de remélem nem a pszichologus talált rá a kérdésemre.
2010. máj. 7. 21:29
 40/46 anonim ***** válasza:

:D:D ez jó, elmondom a tanáromnak, hogy pszichológusnak néznek, azok után, hogy megbuktatott pszichológiából:) nem vagyok hivatásos pszichológus, habár sokak szerint értek hozz. na mindegy, nem ez a lényeg...

21 évesen hova a csudába sietsz? azt hittem közelebb vagy a 30hoz, hogy ilyeneken gyötrődsz, hogy ebben a korban már nem megengedett ez a lassúság, stbstb... persze rossz egyedül, én is érzem, de nem kell feladni. Szóval mi is a helyzet azzal az önmagad adásával? Hogy értetted, hogy nem kellett többet kedvességet imitálni? Remélem nem úgy, ahogy én értelmezem, mert akkor lehet, hogy itt a gond:)

2010. máj. 7. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!