Jóképű, magabiztos, sikeres, jóval 20 felett járó férfi, aki szűz és még senkije sem volt! Létezik ilyen?
megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, mely azt indokolja, hogy a lassúság már nem megengedhető? Az ilyesmit nem lehet siettetni... És akkor a hogyan:
1. tetszett valakinek a hozzászólása? Ha igen, akkor rákatt a "privát üzi írása" gombra, megírod, hogy kivagy miért írsz. Aztán már adhatod is önmagadat. (mert ez igenis lényeges momentum egy ismerkedésben)
2. biztos jársz Te is társaságba, ha valaki szimpi a társaságból, akkor veszel egy nagy levegőt, odamész, hogy hello, mi újság? hogy vagy? Aztán már adhatod is önmagadat.
3. keresel valamiféle társkereső oldalt, ami tetszik, regisztrálsz, keresgélsz, és írsz egy üzenetet, hogy hello, x.y vagyok, van-e kedved beszélgetni? Aztán már adhatod is magadat. És az is előfordulhat, hogy egy lány fog írni, hogy ismerkedne Veled. És ezesetben sincs más dolgod, mint önmagadat adni:)
:D:D ez jó, elmondom a tanáromnak, hogy pszichológusnak néznek, azok után, hogy megbuktatott pszichológiából:) nem vagyok hivatásos pszichológus, habár sokak szerint értek hozz. na mindegy, nem ez a lényeg...
21 évesen hova a csudába sietsz? azt hittem közelebb vagy a 30hoz, hogy ilyeneken gyötrődsz, hogy ebben a korban már nem megengedett ez a lassúság, stbstb... persze rossz egyedül, én is érzem, de nem kell feladni. Szóval mi is a helyzet azzal az önmagad adásával? Hogy értetted, hogy nem kellett többet kedvességet imitálni? Remélem nem úgy, ahogy én értelmezem, mert akkor lehet, hogy itt a gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!