Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jóképű, magabiztos, sikeres,...

Jóképű, magabiztos, sikeres, jóval 20 felett járó férfi, aki szűz és még senkije sem volt! Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 15:48
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
58%

Azért Newtont ne keverjük már ide!

Siker és siker között is óriási különbség van.

2010. máj. 4. 16:20
 12/46 A kérdező kommentje:
pedig ö is ember volt
2010. máj. 4. 16:22
 13/46 anonim ***** válasza:
Hát persze. De akkor az a bizonyos személy, akiről a kérdés szól, most találta fel az Aids ellenszerét?
2010. máj. 4. 16:24
 14/46 A kérdező kommentje:
aha.nem kell sexelni, és akkor viszonylag hamar visszaszorul a betegség.
2010. máj. 4. 16:25
 15/46 anonim ***** válasza:
Nekem van egy haverom, aki ilyen. 26 éves, szűz, jóképű, van lakása, okos, szép karrierje van. Egy a baj: nem nőtt még fel, anyuci kicsi fia.
2010. máj. 4. 17:02
 16/46 anonim ***** válasza:

Na igen, pontosan ilyen ember nem akarna lenni senki sem. Ez a kérdésben szereplő leírásra és a legutolsó ember válaszában lévőre is igaz.

A Family Guy jó kis sorozat, és az egyik epizódnak is köze van ehhez. A főszereplők gyerekkorába megy vissza a néző, és egy kis alternatív életük jön létre, öt évesen elhatározza a két jóbarát, hogy soha nem néznek nőkre. Negyven évesen aztán (amennyik a sorozatban is amúgy) gazdagok, megvan mindenük, aztán az egyik szól a másiknak, hogy "Kérsz egy pitét?", amire a válasz "Igen.". Aztán: "Jó, akkor hozok egyet, de előtte megdugom."

Hogy ez mire volt jó: Az, hogy ha választhatnék, mi legyek: mondjuk 25 évesen sikeres, gazdag, szűzként és jó karrierrel, vagy pedig ugyanígy 25 évesen kevésbé sikeres, de elfogadható állással, jópár kapcsolaton túl, akkor az utóbbit választanám, és szerintem az egészséges emberek is így vannak ezzel. Persze lehetne ezt még sokáig ragozni, főleg, hogy mi álljon szemben mivel, de a szócséplés végén a szűz vs. nem szűz marad a tudatomban.

2010. máj. 4. 17:57
 17/46 anonim ***** válasza:
ha jól sejtem kérdező,itt rólad van szó?
2010. máj. 4. 18:22
 18/46 anonim válasza:
vuzit vagy csöves cigányt keres
2010. máj. 4. 18:50
 19/46 A kérdező kommentje:
nem rólam szól a kérdés.én ugy érzem, hogy rendes nemi élet nélkül sehova sem fogok jutni, mert nem tudok foglalkozni addig mással, mig ez a kis elemi doog nincs letudva, de mivel hozzákezdeni ennyi idösen kicsit nehéz.nagyon nehéz döntenem: vagy totálsenki szegény maradok a végén, mert csak nözök és közbe nem lesz egzisztenciám, és utána már azért fogm taszitani a nöket vagy most leszarom a nöket és kitanulok egy rendes szakmát (egyetem) persze ezt sem tudom megtenni, mert egyedül lenni olyan rossz és akorlátoz a tanulásban.remélem érzitek a csapdát.nem tudok egyszerre mind a két célnak megfelelni.egyik a nözés másik a viszonylag kielégitö egzisztencia
2010. máj. 4. 19:55
 20/46 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz mindenen.
2010. máj. 4. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!