Mit tegyek, hogy leküzdjem a félelmem?
Ez legyen a legnagyobb problémád az életbe.Istenem...
Nem orálozott még Neked? :| ha igen akkor már látta, ha nem akkor meg az érdekes, hogy leszeretnél vele feküdni de még nem is ismeritek egymás testét, nem tudod mi a jó a másiknak se ő se Te.
Ha szeret Téged akkor nem az lesz h fuuj... meg mit tudom én mi. Ne görcsölj már
ez nekem is igy van..tul nagyok..en is szuz vagyok meg..ez a kerdes meg fel sem merult bennem h tul nagyok vagy vmi..
ne aggodj szerintem :) csak csinaljatok ti nyugodtan :)
nem fogja zavarni szerintem...mert az izgi ha nagyok..marmint nem sok csajnak/nonek van nagy..ez vmi kulonleges ;)
16/L(T.)
22:39-nek
h erted h deneverpina?mit tehetunk mi arrol h ilyent "kaptunk"...
nemtudom h te lany v-e,de sztem fiu vagy..
nah mindegy..
16/L (T.)
Az enyém is túllóg. A pasimnak tetszik. :)
Egyébként ha szégyelled magad vagy félsz, az azt jelenti, hogy nem kívánod eléggé. Ha kívánnád, nem gondolnál semmi másra, csak hogy akarod. Várjatok addig, amíg így gondolod. Lehet, hogy ez pár nap múlva lesz, lehet, hogy néhány hét, lehet, hogy soha. Akkor nem ez a pasi volt a megfelelő. A megfelelő pasi előtt nem szégyelled magad.
Szerintem csak a sötét a megoldás. Vagy ha kinyomod a szemét :D Mért nem kapcsolod le a villanyt ?
nem akartam ezzel viccelni ne haragudj de ez már tényleg vicces. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!