Ez a félelmem a szexben is okozhat majd gondot?
De az a baj, hogy már volt olyan barátom, akit nagyon szerettem és vele is fájt nagyon és nem is ment.
Tampont amúgy ritkán használok, kb. évente 1-2 alkalommal, csak ha nagyon muszáj.
Ezt hívják vaginizmusnak.
Vagy legalábbis lehet, hogy az lesz belőle, ha ez sokáig így megy tovább...
Oh egy sorstárs:)
Ilyen gondjaim nekem is voltak, ugyanezt éreztem én is hogy undorító, hogy van bennem valami, és ájulás szélén álltam ahányszor csak próbáltam tampont feltenni. Azt hittem ez csak amiatt van, mert szűz vagyok, de azóta tudom, hogy ez nem így van. Már nem vagyok az, még is rühellem a tampont egyszerűen ódzkodom tőle XD ez van senki nem kötelez, hogy használjuk, én maradok a jólbevált betétnél:)
A szüzesség elvesztése is nagyon fájt nálam, stresszeltem is magam előtte rendesen... az első pár alkalommal még így volt, de azóta rendben megy minden, egy idő után megszokja az ember, és nem arra koncentrál hogy jaj biztos fájni fog.
Csak kitartás, lazán, gondolj ilyenkor arra, hogy tulajdonképp mitől is félsz? Rá fogsz jönni, hogy nincs okod rá:)
síkosítóval próbáltátok?
ajánlanám:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!