Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a félelmem a szexben is...

Ez a félelmem a szexben is okozhat majd gondot?

Figyelt kérdés
Nem tudok/merek tampont használni, mert ahányszor a hüvelyemhez ér, begörcsölök és nem megy tovább. Párszor sikerült feltenni, ha nagyon muszáj volt, de nagyon zavart,szinte taszított és undorítónak tűnt, hogy van bennem valami. Amikor a nődokinál voltam, alig tudott megvizsgálni, olyan görcsös voltam,egyszerűen annyira szűk lettem, hogy 5 percig nyugtatgatott, mire a legkisebb eszközzel meg tudott vizsgálni,pedig nem első alkalommal voltam és nem féltem a szokásosnál jobban. Még szűz vagyok, de félek, hogy ez a rettegés a szexben is gondot fog okozni. 23 vagyok.
2009. szept. 6. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kérdésedre a válasz, igen, okozhat gondot, sőt valószínű okozni is fog. Viszont ha megfelelő partnert találsz majd magadnak, akkor enyhülhet a stressz, mire arra kerül majd a sor. 27L
2009. szept. 6. 12:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Az ujjazás is nagyon fájt, vagyis nem is annyira fájdalom volt, inkább félelem, pedig nagyon szerettem a fiút. A szexet mindig halogattam, ő meg szakított:(
2009. szept. 6. 12:42
 3/9 anonim válasza:
100%
csak keress egy rendes fiút, akiben megbízol, akkor talán nem lesz gond:) és szerintem 23 évesen már rászánhatod magad;) sok sikert!
2009. szept. 6. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tudom, hogy sokszor jobb a tampon, mert praktikusabb és inkább érzed tisztának magad menstruáció alatt, mint betéttel. De ha még szűz vagy, szerintem nem is kellene még egyelőre erőltetni a tampon használatát, ha nehézkes. A félelemre azt tudom mondani, hogy ha olyan fiút találsz majd, akivel tényleg szeretitek egymást, képes leszel levetkőzni a félelmedet.
2009. szept. 6. 13:34
 5/9 A kérdező kommentje:

De az a baj, hogy már volt olyan barátom, akit nagyon szerettem és vele is fájt nagyon és nem is ment.

Tampont amúgy ritkán használok, kb. évente 1-2 alkalommal, csak ha nagyon muszáj.

2009. szept. 6. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt hívják vaginizmusnak.

Vagy legalábbis lehet, hogy az lesz belőle, ha ez sokáig így megy tovább...

2009. okt. 13. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Oh egy sorstárs:)

Ilyen gondjaim nekem is voltak, ugyanezt éreztem én is hogy undorító, hogy van bennem valami, és ájulás szélén álltam ahányszor csak próbáltam tampont feltenni. Azt hittem ez csak amiatt van, mert szűz vagyok, de azóta tudom, hogy ez nem így van. Már nem vagyok az, még is rühellem a tampont egyszerűen ódzkodom tőle XD ez van senki nem kötelez, hogy használjuk, én maradok a jólbevált betétnél:)

A szüzesség elvesztése is nagyon fájt nálam, stresszeltem is magam előtte rendesen... az első pár alkalommal még így volt, de azóta rendben megy minden, egy idő után megszokja az ember, és nem arra koncentrál hogy jaj biztos fájni fog.

Csak kitartás, lazán, gondolj ilyenkor arra, hogy tulajdonképp mitől is félsz? Rá fogsz jönni, hogy nincs okod rá:)

2009. okt. 13. 22:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Nemrég le akartunk feküdni a barátommal, de nem sikerült:( Próbálkoztunk pár alkalommal, de most tartunk egy kis szünetet, nekem nagyon rossz élmény volt, pedig szeretem.
2009. okt. 13. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:

síkosítóval próbáltátok?

ajánlanám:-)

2009. okt. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!