Ez a félelmem a szexben is okozhat majd gondot?
igen, ez valszeg a szexben is nagyon erős akadály lesz, és nehéz lesz leküzdened, főleg úgy, hogyhamég ott van a pasid is, akivel szexelnél már, de nemmegy.
úgyhogy javaslom, inkább magadnak orvosold vhogy, minthogy aztán jöjjenek a problémák a páűrkapcsolatodban.
kezd a tamponnal. próbáld meg felhelyezni. teljesen természetes dolog. vagyha nem idegenkedsz nagyon magadtól, akkor próbáld meg előbb a saját újjaiddal.
Hát, szerintem meg ne aggódj emiatt. Azért baromi nagy különbség van aközött, hogy tampont teszel fel meg befekszel a doki elé, mint hogyha lefekszel a barátoddal. Szerintem semmi gond nem lesz ott, hidd el. Csak zárójelben jegyzem meg, engem baromira irritál még a mini tampon is, agybajt kapok a felhelyezésénél. Mondanom sem kell, szex terén semmi probléma.
Úgyhogy ne aggódj, nem lesz semmi gon. Másképp működik a hüvely, ha fel vagy izgulva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!