Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a félelmem a szexben is...

Ez a félelmem a szexben is okozhat majd gondot?

Figyelt kérdés
Nem tudok/merek tampont használni, mert ahányszor a hüvelyemhez ér, begörcsölök és nem megy tovább. Párszor sikerült feltenni, ha nagyon muszáj volt, de nagyon zavart,szinte taszított és undorítónak tűnt, hogy van bennem valami. Amikor a nődokinál voltam, alig tudott megvizsgálni, olyan görcsös voltam,egyszerűen annyira szűk lettem, hogy 5 percig nyugtatgatott, mire a legkisebb eszközzel meg tudott vizsgálni,pedig nem első alkalommal voltam és nem féltem a szokásosnál jobban. Még szűz vagyok, de félek, hogy ez a rettegés a szexben is gondot fog okozni. 23 vagyok.
2009. aug. 23. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, ez valszeg a szexben is nagyon erős akadály lesz, és nehéz lesz leküzdened, főleg úgy, hogyhamég ott van a pasid is, akivel szexelnél már, de nemmegy.

úgyhogy javaslom, inkább magadnak orvosold vhogy, minthogy aztán jöjjenek a problémák a páűrkapcsolatodban.

kezd a tamponnal. próbáld meg felhelyezni. teljesen természetes dolog. vagyha nem idegenkedsz nagyon magadtól, akkor próbáld meg előbb a saját újjaiddal.

2009. aug. 24. 00:29
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
ez egy betegség. vaginizmus a neve, nagyon könnyű gyogyitani, csak keress egy jo szakorvost akiben BIZOL!
2009. aug. 24. 01:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem meg ne aggódj emiatt. Azért baromi nagy különbség van aközött, hogy tampont teszel fel meg befekszel a doki elé, mint hogyha lefekszel a barátoddal. Szerintem semmi gond nem lesz ott, hidd el. Csak zárójelben jegyzem meg, engem baromira irritál még a mini tampon is, agybajt kapok a felhelyezésénél. Mondanom sem kell, szex terén semmi probléma.

Úgyhogy ne aggódj, nem lesz semmi gon. Másképp működik a hüvely, ha fel vagy izgulva...

2009. aug. 25. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!