Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a félelmem a szexben is...

Ez a félelmem a szexben is okozhat majd gondot?

Figyelt kérdés
Nem tudok/merek tampont használni, mert ahányszor a hüvelyemhez ér, begörcsölök és nem megy tovább. Párszor sikerült feltenni, ha nagyon muszáj volt, de nagyon zavart,szinte taszított és undorítónak tűnt, hogy van bennem valami. Amikor a nődokinál voltam, alig tudott megvizsgálni, olyan görcsös voltam,egyszerűen annyira szűk lettem, hogy 5 percig nyugtatgatott, mire a legkisebb eszközzel meg tudott vizsgálni,pedig nem első alkalommal voltam és nem féltem a szokásosnál jobban. Még szűz vagyok, de félek, hogy ez a rettegés a szexben is gondot fog okozni. 23 vagyok.
2009. okt. 17. 12:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
Huhúúú, hát az első szex egy menyország lehet majd veled, ha ennyire szűk vagy. Hidd el én is mint minden pasi kívánnám, hogy legyél ennyire iszonyatosan szűk aktus közben :D aztán meg ne aggódj, fog az majd tágulni is, és megszokod, 1-2 menet után..
2009. okt. 17. 12:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez jó egy pasinak, ha a lány ENNYIRE szűk?
2009. okt. 17. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,neked viszont nem az amikor kitágítanak.
2009. okt. 17. 12:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom, mert az ujjazás még egy ujjal is nagyon fájt, amikor a barátom próbálkozott.
2009. okt. 17. 12:38
 5/12 A kérdező kommentje:
NAgyon fog fájni az első szex?
2009. okt. 17. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Huhh,én is igy vagyok :S Azt hittem, csak én görcsölök be ilyenkor... :/

(bocsi az offért... =( )

16/L

2009. okt. 17. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az annyira szűket, amikor be se tudják rakni, azt a pasik se élvezik. Ha meg betuszkolják, az annyira nem élvezetes.
2009. okt. 17. 13:21
 8/12 anonim ***** válasza:
bocsi hogy ezt irom de ha már egy ujja is ennyire fájt akkor gondolj bele hogy ha az ujjánál jóval vastagabb dolgot fog beléd szuszakolni akkor az is fájni fog. Ezért kell ellazulnod, foglalkozzon veled, kényeztessen, ne félj tőle, nem kell rettegni, ezen (majdnem) minden lány átesik előbb-utóbb és mindenki túléli!!!!Sok sikert :):) 23/L
2009. okt. 17. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Gyakorold magadnak a tágítást,pllelőször 1 ujjaddal,majd 2-vel stb.Én virslit is beraktam magamnak,persze óvszerrel.:) Amúgy az aktud nem fog annyira fájni,mert ha kitágítod magadnak+nedves a hüvelyed szex közben,mert fel vagy izgulva,nem lesz vészes,sőt! énis tük szűk voltam szüzen és gyakoroltam magamnak a tágítást,tamponnal is,és az első szex JÓ volt!! :D Hidd el,ha fel vagy izgulva a pasira és nedves vagy,tágul magától is a hüvely!! Akkor már menni fog.
2009. okt. 17. 23:25
 10/12 anonim ***** válasza:
A szex az teljesen más lesz, mert elvileg felizgulsz benedvesedsz, és kívánod h dugjon már, feltéve ha kívánni fogod, de anélkül ne is szexelj. És próbáld meg teljesen kizárni ezt a félelmedet, csak lazulj és ne is gondolj rá, hogy a szexben is ez fog történni veled. Ez agyban dől el, hogy mennyire tudsz ellazulni, és nem a punciddal van a baj.
2009. nov. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!