Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a félelmem a szexben is...

Ez a félelmem a szexben is okozhat majd gondot?

Figyelt kérdés
Nem tudok/merek tampont használni, mert ahányszor a hüvelyemhez ér, begörcsölök és nem megy tovább. Párszor sikerült feltenni, ha nagyon muszáj volt, de nagyon zavart,szinte taszított és undorítónak tűnt, hogy van bennem valami. Amikor a nődokinál voltam, alig tudott megvizsgálni, olyan görcsös voltam,egyszerűen annyira szűk lettem, hogy 5 percig nyugtatgatott, mire a legkisebb eszközzel meg tudott vizsgálni,pedig nem első alkalommal voltam és nem féltem a szokásosnál jobban. Még szűz vagyok, de félek, hogy ez a rettegés a szexben is gondot fog okozni. 23 vagyok.
2009. okt. 17. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Dettó így voltam a tamponnal de párom megoldotta nekem fájdalommentesen. ;)
2009. nov. 5. 21:09
 12/12 anonim ***** válasza:
a kezed a legjobb barátod, ha másoktól félsz, akkor csakis te magad segíthetsz magadon.
2009. nov. 6. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!