Én rontottam el? Vagy csak nem ment? :S:S:S:s És lehet vmi bajom mert elfolyt?
Az van h a barátommal mind a 2en szűzek vagyunk és leakartunk feküdni... de mikor odaértünk h betegye nem ment be...:S és amikor 2x próbálkoztunk akk kicsit bement de akk se bírta :S
és amikor már nem állt am elment és a gumiból vél kifolyt a cucc és rám ment szal ha hüvelyen kivűlre ment mármint a csikló alá akk lehet belőle vmi? :S:S:S
Engem am nagyon bánt h nem jött össze mert szeretem :S:S:S
Figyelj már!
Ha neked az kell,hogy szemtől szembe megmondjam,hogy buta vagy,mint a sárgaság,akkor megmondanám neked úgy is!
Kiírtál egy kérdést,megkaptad a válaszokat!
Máskor inkább anyádat kérdezed,és nem lesznek veled bunkók!
és honnan tudod most úgy őszintén h hány éves vagyok? hmm??
és honnan tudod h él-e még anyám h megkérdezzem???
mert lehet h nem és valszeg azért jöttem ide...
lehet h neked igen és örüljél neki b@zd+...
am milyen kérdésre?
bakker 1 válasz nagy izé volt h te kis csicska így nem tudsz írni úgy nem tudsz írni stb...
szakadna meg az összes ilyen nyomorult degenerált s*gg... örülj h van moderátor öcsém...
mindenki magából indul ki...
igen igen szerencsétlen vagyok tagadtam nem? sőt bevallom...
igen elkéne mennem hidd el h nem jó az életem vagdosom az ereimet mert magakarok halni mert nincs értelme az életemnek...már rég megtettem volna ha nincs pasim...mert már mindenkit elvesztettem...ha mamámékat is akk meg nem is fog érdekelni...
és lehet emozni..,.nem vagyok az nem is leszek igen lehet h van bajom de nem érdekel nem te éled át amit én és erről ennyit a kérdésre kéne válaszolni nem az érzelmi állapotomat döngetni :S::S
mert így jó...nem szeretem mások idejét rabolni...
úgy is reménytelen esett vagyok akármit nézel...csak indulj ki a kérdésből... shalom
ne is torodj veluk!Vannak meg ilyen "emberek",akik nem tudnak valaszolni a kerdesre,es csak masok hibait nezik,de a maguket azt nem.
Valasz:En a helyedben azert csinalnek egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!