Én rontottam el? Vagy csak nem ment? :S:S:S:s És lehet vmi bajom mert elfolyt?
Az van h a barátommal mind a 2en szűzek vagyunk és leakartunk feküdni... de mikor odaértünk h betegye nem ment be...:S és amikor 2x próbálkoztunk akk kicsit bement de akk se bírta :S
és amikor már nem állt am elment és a gumiból vél kifolyt a cucc és rám ment szal ha hüvelyen kivűlre ment mármint a csikló alá akk lehet belőle vmi? :S:S:S
Engem am nagyon bánt h nem jött össze mert szeretem :S:S:S
Nem lazultál el eléggé, gondolom izgultál, még ha nem is tudatosan. Később menni fog!
Viszont védekezz! Bármiből lehet gyerek, mondjuk, az amit leírtál elég kevés rá az esély, de van! Ha nem akarsz tabelttát, amit az orvos ír fel, akkor legalább számold a napokat, írd föl mikor jött meg. A megjövés első napjától számított 10-14. nap vagy a legtermékenyebb, ilyenkor kell a legfokozottabban vigyázni, de mindig kell, mert ez a 10-14. nap is csak átlagosítás, van amikor nem is válik le petesejt, van, amikor meg több szóval sosem lehet tudni.
Emellett lehet vény nélkül kapni úgynevezett spermicideket, amit a hüvelybe kell nyomni, általában kúp, 4 órán át megöli a spermiumokat, így véd. A gumi önmagában nagyon kevés, nagyon nagy az esélye, hogy elszakad, elcsúszik, kifolyik és már kész a baj, legalább a számolásos módszert alkalmazd még mellé. Legalább!
Ebből most valószínűleg nem lesz baj, de ne is legyen, úgyhogy vigyázz jobban!!!
"Kedves " első...
kezdjük ott h láttam h szarul van leírva de nem érdekel... mivel gyorsan írtam és túl akartam lenni rajta... de ahogy látom amilyen hülye vagy még így is megértetted tod ezt hívják off-nak... mert nem a kérdésre válaszoltál...
am sose tudhatod h milyen tanuló vok szal lehet h 4 es vok nyelvtanból ;)
de am elárulom h nem...tod msn-en neten nem érdekel..
és a 2.-nak köszi a védekezés meg ezek meglettek volna csak hát...:S és gondolok rá h veszek olyat :) kösz
13:01-es nek: Mindenki magából indul ki....;D
on: am. sz.tem is kicsi rá az esély, hogy bármi legyen belőle.
annak a sok parasztnak megköszönöm a szives kommentet amit be pötyögött...
am én most h nézem nem nagyon találtam helyesírási hibát ^.-... szal nem tom mit kell pattogni az meg h nem írom ki rendesen egyéni szoc problem...
am kis ringyó...??? O.o vagy esetleg te vagy ha nem csaj vagy akk meg sztem te meg kis ringyókat bäszol...és am honnan tod h hány éves vok ???
mert elárulom nem vagyok 13-14 éves...és azt is h ez lett volna az első... remélem aki ilyen bunkó volt annak sikerül majd teherbe esnie/ vagy a csajának
hogy védekeztek és kiszakad és egyéb finomságok...
mert sztem én nem úgy jöttem ide h jajj nem védekeztünk és most h terhes vok... mert igen is megvolt és sztem azért mert nem jött össze nem kell leugatni a másikat
és elárulom h nem kis p!csa vagyok szal ha vki 13-14 éves volt akk gratulálok neki és még nőjjön fel az ilyen netes menőzésekhez... mert face to face nem lennének ilyen nagyon hűű de nagy vagányok
hy all peace...
egyébként meg az "éretlen kis gyerek" sztem azért "éretlen kis gyerek" mert h azért jár még iskolába elvileg h ne legyen az... mert rajok lehettek igazán azt leszarom h most mikor írok helyesen... én legalább csak rosszul írom.. nem azt h leszel helyet lexel... bunkó parasztok -.-
A többieknek köszi :):):) jobban figyelünk és 1000x fajta védekezés lesz :):):)
Ne húzd fel magad az olyanokon, mindenhova írnak ilyeneket... (sajnos)
Drukkolok nektek (azért a sok réteg alatt még érezzétek egymást:D bocsi, csak vicceltem:D) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!