Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jövőhét hétvégére akkor ágyba...

Jövőhét hétvégére akkor ágyba bújást tervez? Én rontottam el igaz? Lelomboztam az akciómmal? Akarja egyáltalán?

Figyelt kérdés
A barátommal jövőhét szombaton leszünk 2 hónapja együtt.Eddig petting volt...csak az nem történt még meg.Egyik hétvégén hozzánk készült és kérdezte,hogy mit hozzon.Én azt mondtam neki,hogy csak egyetlen dolgot kell hoznia,ami nagyon fontos.Én Ő rá gondoltam,hogy csak saját magát "hozza".De utána kíváncsi voltam,hogy ő mire gondolt és mivel állít be.Mondanom sem kell...épp pettingeltünk,olyan helyzetben voltunk,hogy Ő rajtam volt és közben elővett a táskájából egy doboz gumit...picikét meglepődtem,de amúgy sejtettem,hogy ez lesz legbelül.Azt mondtam neki erre,hogy ne rosszalkodjunk,nem lenne jó ötlet,mert az ősök a másik szobában teáznak...elrakta a gumit és folytattuk tovább a pettinget.Ma is itt volt,ma is petting volt,de ma más volt.Messzebbre mentünk.Nagyon jó volt,Ő is élvezte,mondta is.Azt mondta utána,hogy majd jövőhéten nála több idő lesz és nagyobbat rosszalkodunk.Én már szeretném.Kicsit furán érzem magam néha.Ő még szűz,én már nem.Mintha ő lenne a lány és neki kell jobban elhatározni,vagy nem is tudom.Még nem próbálkozott,hogy több legyen a "kotont hozok" akció óta.Ja és mindketten 17 évesek vagyunk.
2010. okt. 9. 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Amit leirtál ez minden volt de nem kérdés :D Arra vagy kiváncsi hogy nálatok jövöhéten dugás lesz :D? a tekis célozgatásod miatt:D? TUTI
2010. okt. 9. 23:33
 2/10 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:

Hátt.Kb :D Meg az,hogy szegény mikor azt mondtam neki,hogy csak egy fontos dolgot hozzon,akkor ugye Ő gumit hozott.És akkor azt hitte,hogy akció lesz és lefekszünk.Én meg nemet mondtam az ősök miatt akik itthon voltak. -.- És,hogy akkor ezzel elvettem a kedvét? :/

2010. okt. 9. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy késön irtam de.. xD figyelj akarsz már szeretkezni ? a leirtak szerint igen... figyelj ő is férfi tuti rád fog mászni jövöhéten :D!!! 16/FÉRFI
2010. okt. 9. 23:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok xD féri hogy vennéd el a kedvét a toszástol? férfi szerintem a jövöhetett várja már:D:D
2010. okt. 9. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :DD
2010. okt. 9. 23:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Már megint én xDDDD ... Ha meg annyira akarod hogy szeretkezzetek célozgass rá :P ha meg nem akarod kopincsd le :D
2010. okt. 9. 23:51
 7/10 A kérdező kommentje:
xDD köszi.Dehogy koptatom le!Szeretem :) Amúgy ma is fent volt és olyan jó volt vele és láttam rajta,hogy valahol már Ő is akar többet.Elég lelkes volt.:D De azért nem vagyok benne biztos mert,hogy Ő még szűz meg stb.De megtanítom én mindene! :) Köszi neked még egyszer. :D
2010. okt. 9. 23:55
 8/10 Khaos ***** válasza:

Ezt a spirituszt szeretem. Egyébként ha nem mondtad volna, hogy a szüleid a szomszéd szobában vannak, hanem szimplán visszautasítod, vagy elmondod neki, hogy nem arra gondoltál, amire ő, akkor zavartad volna meg, így adtál neki egy értelmes indokot.

Sok sikert, várjuk a végét! :)

2010. okt. 10. 04:41
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is! :)
2010. okt. 10. 10:06
 10/10 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, sikerült azóta, megtörtént?

milyen volt, hogy csináltátok?

meg voltál elégedve vele?

2013. júl. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!