Minek kell erre annyira felkészülni?
18 éves vagyok, 08-án lefeküdtem a barátommal.
Nagyon jó volt meg minden, csak éppen azt nem értem, hogy minek kell annyira "felkészülni" egy szexre?
Miért nem lehet 15 évesen is akár?
Hiszen ez egy örömforrás, amit a barátaink segítségével tudunk kivitelezni.
Én direkt tartogattam már csak a nevelésem miatt is.
Persze nem mondom, hogy megbántam, hogy idáig vártam, legalább nem lesz olyan "kiélt" fejem 20 éves koromra.
De ha elfogadottabb lenne a korai szex, akkor nem is lenne olyan vészes a fej.
Remélem sikerült átadnom, hogy mire vagyok kíváncsi.
Egyébként elmondanám, hogy attól, hogy így gondolkozok még nem vagyok egy ribanc aki bárki ágyába befekszik. Szeretem a barátom, már két éve, ami nagyon remélem, hogy több is lesz.
áhh, szeretlek, énis pont ugyanígy gondolkozok mint te
úristen lehet hogy skizo vagyok és én írtam ki a kérdést? :s
19L
Te kivétel vagy!
A legtöbb csajnak el kell mondani 1000-szer, hogy csak az első rossz vagy még az sem, és akkor sem érti meg, te meg megértetted!
Ennyi!
hát akkor én hülye voltam és nem készültem rá,nem tartogattam.15 voltam
Akkor most nekem is szörnyűséges kiélt fejem van
22:18
jajj, nem úgy értettem. Látod, semmi bajom azokkal akik korán vesztik el. Csak gondoltam legalább ezzel sem tudnak majd támadni a kommentezők :D
Azért kell várnod mert a sok hülye azt mondja, mert nekik is azt mondták, és azelőtt is! Gondolkodni meg luxus, és a sok rosszindulatú sötét bunkó ember megbélyegez, ha előbb szeretnéd!
A szex isteni! Minél előbb, minél többet, minél jobban az az igazi gyönyörűség!
Én akkor is úgy gondolom, hogy fel kell készülni rá. Én például nem tudnám magam elképzelni, hogy valakivel szexelek...
Ráadásul az, hogy sok pasi csak a szexre hajt, és elég nagy stratégia kell, hogy kiszúrd, hogy ki az aki szerte és ki az aki dugni akar. Én épp válogatós korszakomba vagyok, mert néhány pasim már volt aki csak arra hajtott. Most már kezdem kiismerni őket. Amint kapok egy olyan aki tényleg szerte, remélem, hogy menni fog a szex is.18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!