Hogy lehet erre felkészülni, anyagot gyűjteni, hogy úgy sikerüljön, ahogy szeretném?
7. osztályos, 13 éves lány vagyok. A téli szünet előtt azt a feladatot kaptuk az osztályfőnökünktől, hogy a 2011-es, első osztályfőnöki órára gyűjtsünk anyagot arrol, hogy "mik leszünk, ha nagyok leszünk?". Tehát hová megyünk továbbtanulni?, miért ezt a szakmát választjuk?, stb....
Én eldöntöttem, hogy színész szeretnék lenni, de nem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá az anyaggyűjtéshez?
Aki esetleg volt/van hasonló helyzetben, vagy tud valami tanácsot, tippet adni, akkor szívesen olvasnám!
Biztosan van példaképed. Esetleg azon is gondolkodtál már, hogy színpadi színész, vagy filmszínész, vagy hangszínész (szinkronhang), vagy énekes vagy komikus vagy drámai színész szeretnél lenni.
Biztos vannak már tapasztalataid, hogy hogy sikerültek mindenféle vers- vagy prózamondó versenyek.
Biztos van álomszereped, amit szeretnél egyszer eljátszani.
Vannak színészpalántáknak táborok, diákszínpadok (csak egyet tudok mondani hirtelen: Zöld Macska diákszínpad), diáktársulatok. És persze van a Színház- és Filmművészeti Egyetem.
Jajj ez a nagy eldöntés
ha nincs tehetséged hozzá(nem jársz ilyen színjátszókörbe)akkor ne próbálkozzál
Majd jövőre úgyis megváltozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!