Hol lehet ismerkedni szűzekkel?
Le vagyok sokkolva srácok. Komolyan ennyi 20 vagy afölötti 20 van itt? Bocs, de ez így kicsit durva! :D Azt hittem mikor láttam a témát h csupa oltás lesz, ehhez képest "versengést" látok. Lehet sokféle kifogást találni, de sztem nem egészen normális dolog ez így. Basszus, én fém- és autó ipari szakmákat oktató suliba járok, ahol a lányok száma a 900diákból jó ha eléri a 20-30-at, ehhez képest több csajnál is volt már lehetőségem. Az én esetemben inkább azért nem élek velük, mert amelyik csajok ide kerülnek, sajnos nem az eszükről híresek... Az előző középsulimban meg építésznek tanultam, ott sem hemzsegtek a csajok, mégis volt ott is nem csak lehetőségem, 1-2 bnőm is. Szal elég nehéz elfogadni h suliban nem lehet összeszedni vkit, akkor is ha van vkije. Csak meg kell győzni róla h veled jobban jár. :D Am is, nincs olyan nő akit ne lehetne meghódítani.
Ja és még vmi. A bulizás hiányára sztem kár hivatkozni, én buliban még csak olyan csajokat szedtem össze akivel nem szívesen kezdtem volna többet mint ami 1 buli keretein belül megoldható. Szal ha már bnő keresés, előbb csajozok be 1 buszon vagy akár neten, mert több esélyem van 1 értelmesebb, számomra elfogadhatóbb csajt kifogni, mint 1 részeges party-ribancot.
Tudom fura lesz a válasz de Jehova Tanúi között tuti találsz szűz srácot.
Hogy miért?
Mert ők házasság elött nem élnek nemi életet.
Jól érted semmi szex!
Elötte udvarolnak a szó legteljesebb klasszikus értelmében, beszélgetnek a hölgyeménnyel elmennek ide-oda persze szigorúan társaságban nehogy erkölcsileg valami baj legyen (ölelés, csók s a többi...). A társaság jelenléte egyfajta gardedám* szerepét tölti be. (*gardedám jelentése: Idősebb nő, aki régen "jó házból való" fiatal lányokat társaságba, bálba, nyilvános helyre elkísért, és ott felügyelt rájuk. 'hölgyőrző' A régi társasági illem elavultával a szó is kiveszőben.) Náluk ha valaki (úgy értem egy fiatal férfi, nem fiú!) komolyan udvarlásba kezd azt azért teszi hogy feleséget találjon, és a közösségük tagjai ezt el is várják hogy így gondolja. Máskülönben a gyülekezet vezetői a vének (szellemi értelemben a hitbéli dolgok vénei) feddésben részesítik. Tehát itt nagyon komoly erkölcsi tartásról van szó. Minthogy Jehova Tanúin kívül is elég nehéz szűz férfiakat találni ez az erkölcsi tartás is igen ritka. Ha tiszteletre méltó számodra, a becsületesség, az egymás iránti tisztelet és őszinteség karöltve egy nagyon magas erkölcsi tartással, de szeretnéd megtalálni az igazit és a végső cél a házasság, (ma ez egyáltalán nem divat), akkor ajánlom neked őket mint különleges életstílust és gondolkodásmódot élő embereket.
Valószinűleg régimódinak tűnik a gondolkodásuk de a hosszútávú kapcsolathoz ez áll a legközelebb.
Közöttük nem fogod érezni a megaláztatást hogy kijukasztottak mint egy buszjegyet (milyen megalázó), vagy felpróbáltak mint egy cipőt.
A tanúk között álltalános hogy a fiú és a lány is a párjának tartja fenn az ártatlanságát, és nem egy 16 évesen elhajítani való vagy szégyelni való dolog a szűzesség, ártatlanság, érintetlenség.
Ha a házasságodig szűz maradsz (egyálltalán nem könnyű) az az erő jele nem a gyengeségé.
kérdező!Miért akarsz szüzekkel ismerkedni?
20:34nek!
Te most akkor Jehova Tanúja vagy,vagy csak ismered őket?
"Jehova Tanúi között tuti találsz szűz srácot."
Többek között erre is vonatkozik, amit írtam: olyan súlyos probléma van vele, hogy te NEM akarsz ilyennel ismerkedni!
Miért ajánlasz elvakult, bigott vallásos embert szerencsétlen kérdezőnek? Szerinted jó lesz az neki?
Kérdező kommentje:
55 éves, nagy farkú szexgép vagyok és a frisshúsra gerjedek.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!