Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves fiú vagyok és még nem...

20 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Tudtok olyan helyeket ahol lehet ismerkedni? "normális csajokkal"

Figyelt kérdés
Azért nem volt barátnőm, mert nem találtam olyan lányt aki, úgymond "normális". Mert a mostani csajok többsége ribanc,tisztelet a kivételnek.
2010. szept. 18. 22:09
1 2 3
 1/22 Kamuuu ***** válasza:
33%
Nézz szét a világban :D
2010. szept. 18. 22:11
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha 20éves vagy, csak jársz fősulira/egyetmere, nem? Azt ne mond, hogy egy normális csaj sincs ott!
2010. szept. 18. 22:11
 3/22 A kérdező kommentje:
Én még eggyel sem találkoztam sehol sajnos. Aki meg normális annak meg van barátja :(
2010. szept. 18. 22:12
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
Én járok egyetemre, ott nem nagoyn van normális csaj (műszaki). Amúgy várni kell a csodára, de ott van az internet, kávézók, járókelők a váci utcában, vagy valami egyetemen/főiskolán, ahova lányok is járnak.
2010. szept. 18. 22:13
 5/22 A kérdező kommentje:
De még interneten is csak olyan csajok vannak az a baj. Pedig kerestem már pár helyen csajt :D
2010. szept. 18. 22:19
 6/22 anonim ***** válasza:
Vagy csak ronda vagy, és ezzel mentegeted magad, h még nem találtál normális lányt... Kamuuuu
2010. szept. 18. 22:19
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda xd, átlagos srác vagyok. Ha valami hibát kéne mondani, hogy miért nem találok csajt akkor azt mondanám, hogy konzervatív vagyok. :) Csak az a baj hogy a mostani csajoknak nem nagyon jönnek be a konzervatív srácok. :)
2010. szept. 18. 22:28
 8/22 anonim ***** válasza:
Ilyen helyet én is szeretnék találni.Lassan már 1 éve nincs barátom és olyan egyedül érzem magam.
2010. szept. 18. 23:31
 9/22 anonim válasza:
70%
Attol is függ, hogy neked mit jelent az, hogy "normális". Amúgy sok hely van a földön, sőt a lányok elég nagy része szerintem normális.
2010. szept. 19. 00:31
 10/22 anonim válasza:
Tényleg sok normális csaj van, csak az a baj hogy elsőre sosem tűnnek annak:S Am sajnálom hogy nem volt még barátnőd, és én is tudom, hogy milyen érzés
2010. szept. 19. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!