Miért nincs olyan oldal ahol kizárólag 18-on felüli szüzekkel lehet ismerkedni?
OFF: azért nincs, mert ezek sajnos lassan kihalnak
ON: ha ennyire igényed van 18-on felüli szüzekkel ismerkedni, tedd meg azt a való életben.
Van, létrehoztam, de nem nagy rá a kereslet. www.innocentyoungs.sokoldal.hu, van már pár klubtag, de a fórum haldoklik, pedig megadtam a lehetőséget csak a jó marketing hiányzik.
19/l
Pár hónapja csináltam. Aztán úgy döntöttem, hogy nem fejlesztem tovább, főleg, hogy nincs rá érdeklődés. Amúgy ez nem teljes értékű weboldal, mert azt egyedül azért nem tudnám összerakni, csak azért melózni ingyen, hogy másoknak jó legyen meg azért mégse... Így is van saját dolgom. Erre is ráment 2-3 éjszaka. Aki akarná használni tudná. 2. fórum üzemel mindig. Vagy a frászbukon kellene valami csoportot létrehozni, de ahhoz nem értek, nem vagyok fent. Ott csak minimális reklámozás kellene a like miatt...
Ning vagy micsoda az meg fizetős 150 tag felett, gondolom annál azért csak többen lennénk. Nem vagyunk ennyire ritka csodabogarak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!