Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol lehet ismerkedni szűzekkel?

Hol lehet ismerkedni szűzekkel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 17:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Például ezen az oldalon. Én is itt vok 22 éves szűznek. Jó leszek?

Egyáltalán lány vagy? Hány éves? Hol laksz?

2010. márc. 5. 18:34
 12/27 anonim válasza:
100%

Hmm, mennyi szűz lett hirtelen :D

Mondjuk én is az vagyok, szintén 22 évesen, de nem bánom, mivel még nem találtam meg a számomra megfelelő lányt, akivel el tudnám képzelni az elsőt, és ez persze kölcsönös is :$

Ha gondolod írj :)

2010. márc. 5. 18:52
 13/27 anonim ***** válasza:
Szia!Borsodi srác 21 éves!:)Írj!
2010. márc. 5. 18:54
 14/27 anonim ***** válasza:
Én is 20 éves leszek augban és szűz.
2010. márc. 5. 20:35
 15/27 anonim ***** válasza:
20 35 vok . Mondjuk én a jelenlegi bnőmnek "akarom adni".
2010. márc. 5. 20:37
 16/27 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok. 22
2010. márc. 5. 20:53
 17/27 anonim válasza:

20 vagyok és szintén az , sokan piszkálnak érte de hát ez van :)

majd 1x eljön :P

2010. márc. 5. 23:10
 18/27 anonim ***** válasza:
56%

Ja, hogy úgy gondolod, hogy bemész valami helyre, ahol majd VÁLOGATNI lehet a 20-25 éves szűz fiúk között... értem.

Királylány, hány éves vagy?

...és még hiszel a mesékben?

Elárulom, hogy MA aki 25 évesen szűz (fiú), azzal kb. 50% az esélye, hogy valami komoly probléma van. Olyan, ami miatt nem szívesen ismerkednél vele.

Ezen kívül többet egyszerre tényleg csak szerzetesrendben vagy WoW/LAN partyn találsz. De azok olyanok is.

2010. márc. 6. 00:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak 21 vagyok, de elárulom mi a problémám!Az hogy a szüleim szigorúbban fogtak,és nem volt pénzem hogy mindig járjak szórakozni ahol lányokkal ismerkedhettem volna.Nyaralás ilyesmi megint kilőve pénzügyi okok miatt, a lakóhelyemen meg jóformán csak öregek meg cigányok laknak...szal semmi fiatalság! Én mikor bekerültem a közép suliba,anyámék se engedtek volna meg pénzem se volt hogy a többi osztálytársammal eljárjak bulizni, így aztán lassan zárkózottabb gyerek lettem, a másik meg hogy olyan iskolába járok ahol alig van lány.Aki van annak meg barátja van vagy tuti nem jönne össze velem.... ennyi!

Nem kell feltétlenül mentális betegségekre meg hasonlókra gondolni!

2010. márc. 6. 12:55
 20/27 anonim válasza:

Pl az én szobámban lehet ismerkedni szüzekkel. 21 vok és még szűz. 14 éves koromban lett volna esélyem elveszíteni, de akkor még nem igazán akartam. Azóta pedig csak egy lány volt, aki igazán érdekelt, de vele végül összevesztem, mielőtt bármi is történhetett volna.

Az én problémám igazából, az, hogy nem igazán szeretem a velem egykorúakat. Az idősebbek, meg általában elküldenek a faszba, ha próbálkozom náluk.

2010. márc. 12. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!