Egy 20on felüli férfinak mennyire zavaró ha kifog egy szűz lányt?
Mennyi neked a belátható idő?
Nem hiszem, hogy feltétele egy rossz kapcsolat, hogy értékelje valaki a jót. Pl szerintem én is tudnám értékelni.
Néha még annak is örülök ha találok egy olyan embert akivel nem csak felszínes dolgokról tudok beszélni. Egy működőképes szereteten alapuló kapcsolatért meg eladnám a lelkem is.
Néhány könyvet én is olvastam ilyen témában. Bár igaz, hogy nagy része férfiaknak szól :D. Meg szerintem mindenkiben benne van az ösztön, hogy jó legyen csak max fél úgy viselkedni..
Mondjuk másfél hónap egy belátható idő. De ha már látom a hajlandóságot, mondjuk egy hónapon belül pettingelünk, akkor nem szólok egy szót sem. Ha normálisan pettingelünk, meg úgy érzem, hogy egyébként jó a kapcsolat, akkor nem ragaszkodok ahhoz, hogy sietessem a dolgokat.
Viszont, ha semmire sem hajlandó és csak azt szajkózza, hogy mennyire fél ettől az egésztől, akkor nem tudok vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!