Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 20on felüli férfinak...

Egy 20on felüli férfinak mennyire zavaró ha kifog egy szűz lányt?

Figyelt kérdés
18 éves létemre még nem volt barátom nem is csókolóztam. Ez mennyire tud zavaró lenni egy férfinak? Örülnél vagy inkább nyűg?
2010. márc. 3. 21:31
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Mennyi neked a belátható idő?

Nem hiszem, hogy feltétele egy rossz kapcsolat, hogy értékelje valaki a jót. Pl szerintem én is tudnám értékelni.

Néha még annak is örülök ha találok egy olyan embert akivel nem csak felszínes dolgokról tudok beszélni. Egy működőképes szereteten alapuló kapcsolatért meg eladnám a lelkem is.

Néhány könyvet én is olvastam ilyen témában. Bár igaz, hogy nagy része férfiaknak szól :D. Meg szerintem mindenkiben benne van az ösztön, hogy jó legyen csak max fél úgy viselkedni..

2010. máj. 6. 20:54
 42/42 anonim ***** válasza:

Mondjuk másfél hónap egy belátható idő. De ha már látom a hajlandóságot, mondjuk egy hónapon belül pettingelünk, akkor nem szólok egy szót sem. Ha normálisan pettingelünk, meg úgy érzem, hogy egyébként jó a kapcsolat, akkor nem ragaszkodok ahhoz, hogy sietessem a dolgokat.

Viszont, ha semmire sem hajlandó és csak azt szajkózza, hogy mennyire fél ettől az egésztől, akkor nem tudok vele mit kezdeni.

2010. máj. 7. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!