Egy 20on felüli férfinak mennyire zavaró ha kifog egy szűz lányt?
De amúgy, ha nagyon választani kéne, akkor örülök neki. Bár úgy vagyok vele, hogy nem izgat, amíg ki nem derül, hogy a kiválasztott a város luka :s
08:13-as voltam
Engem eléggé zavarna. Sőt! Megfogadtam, hogy azonnal otthagyom a szűzlányt, mivel szerintem az ilyen az idióta. Ajánlom a topikomat.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__7332..
Szerintem ne izgulj ezen. Én 19 éves koromban csókolóztam először, de azt sem a megfelelő emberrel, így egyáltalán nem élveztem. :S Ő volt az első barátom, de még szűz vagyok. Ne siesd el, csak egyszer van első alkalom! :) A srác pedig, ha szeret, nem akad ki ilyenen.
20/L
Nem értem miért zavarná???
Akit ez zavar azt elkell küldeni az anyjába!
Én nagyon is örülnék és eggyáltalán nem zavarna engem,
19 vagyok+fiú és nekem is csak csók volt lánnyal szval erről ennyit:D
Utolsó!
Azért nem zavar,mert fogalmad nincs miről van szó. Ha már tudnád milyen szexelni, azt is tudnád, hogy mekkora szemétség a másiktól, hogy ezzel manipulál. Másrészt meg tapasztalatlan senkinek sem kell. Én is felnőtt érett lányra vágyom, nem olyanra, akinek semmilyen alapjai nincsenek.
23/F
pff.., és akkor most keresek egy kretént hagyjam, hogy kihasználjon és gyűjtsek tapasztalatokat (persze részegen, mert ép ésszel nekem érzelmek is kellenek...
), hogy lehessen normális kapcsolatom? Na ez kész...
Ha ez kell akkor legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!