Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 20on felüli férfinak...

Egy 20on felüli férfinak mennyire zavaró ha kifog egy szűz lányt?

Figyelt kérdés
18 éves létemre még nem volt barátom nem is csókolóztam. Ez mennyire tud zavaró lenni egy férfinak? Örülnél vagy inkább nyűg?
2010. márc. 3. 21:31
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Mondd el, legalább ennyi felnőttség legyen benned. Ne árulj zsákbamacskát! Én otthagynálak ezért, de mégis többre becsülöm azt, hogy elmondod, minthogy hazudsz és rabolod az időmet.

Meg aztán vannak lúzerek, akik ennek örülnek.

2010. máj. 2. 11:28
 32/42 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Azt nem értem, hogy miért hagynál ott..

Aztán meg csodálkoztok, hogy miért nem bízunk meg abban sem akiben kellene...

Szerencse, hogy nem csak ilyenekből áll a világ.. Am meg szerintem az is lehet szar aki már csinálta.

2010. máj. 2. 15:13
 33/42 anonim ***** válasza:

Azért hagynálak ott, mert túl nagy parát csinálsz a szexből. A szex természetes. Már csak a kiváncsiság miatt is el kellett volna vesztened. Aki ekkora parát csinál ebből, azzal nem lehet normális időn belül lefeküdni. Várni kell rá hónapokat. Ami különösen gáz tekintve, hogy tényleg nincs mitől parázni.

2. Nem tapasztalta meg, hogy milyen mással, hanem rögtön engem kap. Nem örülök, hogy valaki azonnal a jót kapja, anélkül, hogy látta volna a rosszat.

2010. máj. 3. 00:08
 34/42 anonim ***** válasza:

ma 00:08

A válaszod első része reális, és tán igazad is van viszont a második része hülyeség!

1. Mi a garancia hogy te jobb vagy mint a nagy átlag?! Ez kicsit beképzeltség!

2. miért akarod hogy egy lány a rossz példát lássa először?! Az első élmény meghatározó, és szemétség azt kívánni nekik hogy szenvedjenek inkább!!!!

2010. máj. 3. 00:23
 35/42 anonim ***** válasza:

Hogy itt mennyi degerenált van!!!

Bass..tok meg csak azért dobnátok mert még szűz meg hogy minek vár addig???Gondolkozzatok már el hogy általában a lányoknál(ribik kivétel)ez totál máshogy működik még ha imádják is a fiút...Ebből is látszik hogy eggyeseknek csak arra kellenek a lányok...szánalmas hülyék...én 19 vagyok fiú még szűz de ha nem tetszene majd a lánynak hogy még az vagyok akkor inkább én dobnám őt az tuti!!!

Inkább kersem azt az embert akivel szerethetjük egymást és nem zavarja őt ez,elfogad engem ahogy vagyok...stb és akkor legyen az első és itt a pont:D

2010. máj. 3. 16:52
 36/42 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy természetes. Nem tudom, én tehetek-e róla, vagy a sors, hogy így alakult. Nekem ehhez olyan ember kell akiben meg lehet bízni, eddig ilyet nem találtam. És egy olyan kellene akire nem csak a testem bízhatom rá...

Am meg engem baromira nem érdekel, hogy még nem volt semmi, csak a kihagyott kapcsolatokat sajnálom, feltéve ha nem csak az időmet rabolja..

Kíváncsi voltam, hogy ehhez hogy viszonyul a legtöbb férfi.

Lehet, hogy baromságnak tartod, de nem baj, úgyis csak egy idealista barom vagyok, hogy még reménykedem, hogy van igaz szerelem egész életen át. Már kerestem volna valami üres lelkű fickót, de nem visz rá a lélek.. Sajnos nekem van..

Meg kellenek a hónapok, azért, hogy egyáltalán megismerjék egymást. Nem hiszem, hogy ez lehetséges normálisan pl 1hét-1hónap alatt. Ha heti csak 1-2 alkalommal találkoznak.

Szal nem parázok, csak várom hátha jön aki kell.

Ezért ott akarna hagyni valaki akkor lehet beáldoznám magam, hogy megmutassam, hogy nem nézhet le ennyire, aztán én küldeném el, hogy nekem ilyen érzelmi tuskó nem kell.

Egyel felettem, neked meg örülök, hogy vannak még ilyenek. És Köszi!

2010. máj. 3. 19:45
 37/42 anonim ***** válasza:

Nemhiszem, hogy az első élmény annyira meghatározó lenne, igaz nekem jó volt. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem tudtam a csajt kinyalni, mert besokaltam a szagtól. Utána a későbbi csajaimnál tök lelkesen vetettem bele magam az orálba, eszembe se jutott az első ilyen élményem.

Szerintem a szex inkább érzékenységről és érzékiségről szól. Ha ez eleve benned van, akkor jól csinálod, ha meg nincs, akkor tök mindegy milyen jó volt az első szexuális élményed.

Azért ilyen nagy a pofám, mert több mint 20 könyvet elolvastam a témában, amellett, hogy számos technikát kigyakoroltam. Emellett több masszázstípust is ismerek, szexuálisakat is. Abszolút tisztában vagyok azzal, hogy lehet a szexet földöntúli élménnyé tenni, mind elméletben, mind gyakorlatban. Ezért tudom, hogy jobb vagyok, mint az átlag.

Harmadrészt a kérdezőnek azt mondom, hogy a magadat kell megváltoztatni nem a sült galambot várni. Ott kezdődik, hogy nem bízol magadban, és ezért az emberekben sem. A szerelem nem talál csak úgy meg. Fel kell készítened magad rá, hogy fogadni tudd. Pl. elfogadod az ellenkező nemet, esetleg még csodálod is az erényeit. Én ezt teszem minden nővel és sok minden megváltozott.

2010. máj. 3. 23:33
 38/42 anonim ***** válasza:

tegnap 23:33

A könyv olyan mint ma az érettségi! Alap dolog, de annélkül is lehet valaki sikeres és azzal is koldús! Ugyanígy a szexben is! Tudnod kéne hogy sokkal több dől el agyban mint technikában! Viszont rossz szexuális élményt kívánni egy lánynak, még mindig paréjságnak tartom! A nagyképűség pedig akkor is ellenszenves, ha van alapja!

2010. máj. 4. 01:31
 39/42 anonim ***** válasza:
Azthiszed ez egy könyvben sincs benne, okos gyerek? Igazából mindegyikben...
2010. máj. 4. 01:33
 40/42 anonim ***** válasza:

A technika nemcsak arról szól, hogy hogyan nyomkodsz valamit. Az a lényege, hogy hogyan adagolod az impulzusokat, hogy a nő még képes legyen feldolgozni a gyönyört. Mert ha túl sokat adsz neki, akkor "kisül". Ez a tudomány igazából. Persze a lelkitényezők biztosítása mellett.

Egyébként meg továbbra is aztmondom, hogy pl. az elvált nő jobban megbecsüli a jó házasságot. Aki szegény volt jobban megbecsüli a gazdagságot, ugyanígy, akinek volt része átlagos szexben jobban megbecsüli a jót.

Persze ehhez nem ragaszkodom mindenáron, tehát ha egy szűz lány belátható időn belül hajlandó velem lefeküdni nyilván nem fogom elutasítani.

2010. máj. 4. 01:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!