Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 20on felüli férfinak...

Egy 20on felüli férfinak mennyire zavaró ha kifog egy szűz lányt?

Figyelt kérdés
18 éves létemre még nem volt barátom nem is csókolóztam. Ez mennyire tud zavaró lenni egy férfinak? Örülnél vagy inkább nyűg?
2010. márc. 3. 21:31
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
100%
Mindenképp örülnék hiszen ez azt jelenti, hogy nincs a lánynak összehasonlítási alapja, illetve azért is jó, mert a csávó lehet az első, aki beavatja a szex rejtelmeibe
2010. márc. 3. 21:37
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék, 20 vagyok de még nekem sem volt senkim és nem is csókolóztam.

20f

2010. márc. 3. 21:37
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Örülök is mert a mostani kapcsolatom is ilyen, és nagyon jó érzés, hogy ilyen barátnőm lehet. Az életemnél is jobban szeretem.
2010. márc. 3. 21:39
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi semmi gond.Mondjuk egy csókot megejthetnél:)

Volt olyan ismerősöm aki nagyon csinos volt meg minden ,de 21 éves koráig szűz volt.Én azt mondom ,hogy nagyon örülnék neki ,ha kifognék egy olyan lányt aki előttem nem volt senkivel.Igaz ,hogy még tapasztalatlanabb ,de attól ugyan olyan ember mint aki már tudja mit és hogyan.Talán a különbség ,hogy neked még mondani kell ,hogyan csinálj dolgokat.

A csók az majd úgyis magától jön.Csináld azt amit a srác és akkor rossz biztos nem lesz:)Én is azt tettem csak lánnyal és jól sült el:)

2010. márc. 3. 21:39
 5/42 anonim válasza:
100%

Én örülnék, bár nekem se volt még senkim :S

21/F

2010. márc. 3. 21:40
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha az illető szeret Téged, akkor teljesen mindegy neki, hogy szűz vagy vagy sem. Ha pedig nem vagy neki fontos...embere válogatja.
2010. márc. 3. 21:40
 7/42 anonim válasza:
100%

Jelenlegi barátommal(20on felüli)több mint fél éve

vagyunk együtt és én voltam az első szűz barátnője

és nála egyáltalán nem volt zavaró.

Ő volt az aki elvette és figyelt,

kérdezte fáj-e meg stb ^^

Szóval őt nem zavarta :)

2010. márc. 3. 22:15
 8/42 anonim válasza:
67%

az elsönel meg jo! megtanitod erre-arra latod ahogy fejlödik es elvezi amit csinaltok...viszont a 2-3-4-5 az mar huzosabb........ujra es ujra megtanitani milyen,hogyan,most jo? most nem? faj? akkor ahgyjuk.......szoval szerintem hosszadalmas,bar a szerelem nagy elönyt jelent ebben is,akinel meg csak vonzodas es kialakuloban van annal kissebb hätränyt. szereny velemenyem es tapasztalatom alapjan de ugyebar mindenki mas es mas.

22/F

2010. márc. 3. 22:23
 9/42 anonim ***** válasza:

Én örülnék! :) 27f

Persze nem sokáig lenne szűz a csaj! :) ;)

2010. márc. 4. 00:46
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 21 éves koromra sikerült összejönnöm egy szűz leányzóval. Háát... Eddig mindig olyan barátnőim voltak, akik értették a dolgukat, és most nagyon parázok, nehogy eltosszak valamit, mert nem szeretném, hogy rossz élménye legyen az elsőről. Így csak a saját szüzességem elvesztésekor paráztam :D
2010. márc. 4. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!