Egy 20on felüli férfinak mennyire zavaró ha kifog egy szűz lányt?
Én örülnék, 20 vagyok de még nekem sem volt senkim és nem is csókolóztam.
20f
Nyugi semmi gond.Mondjuk egy csókot megejthetnél:)
Volt olyan ismerősöm aki nagyon csinos volt meg minden ,de 21 éves koráig szűz volt.Én azt mondom ,hogy nagyon örülnék neki ,ha kifognék egy olyan lányt aki előttem nem volt senkivel.Igaz ,hogy még tapasztalatlanabb ,de attól ugyan olyan ember mint aki már tudja mit és hogyan.Talán a különbség ,hogy neked még mondani kell ,hogyan csinálj dolgokat.
A csók az majd úgyis magától jön.Csináld azt amit a srác és akkor rossz biztos nem lesz:)Én is azt tettem csak lánnyal és jól sült el:)
Én örülnék, bár nekem se volt még senkim :S
21/F
Jelenlegi barátommal(20on felüli)több mint fél éve
vagyunk együtt és én voltam az első szűz barátnője
és nála egyáltalán nem volt zavaró.
Ő volt az aki elvette és figyelt,
kérdezte fáj-e meg stb ^^
Szóval őt nem zavarta :)
az elsönel meg jo! megtanitod erre-arra latod ahogy fejlödik es elvezi amit csinaltok...viszont a 2-3-4-5 az mar huzosabb........ujra es ujra megtanitani milyen,hogyan,most jo? most nem? faj? akkor ahgyjuk.......szoval szerintem hosszadalmas,bar a szerelem nagy elönyt jelent ebben is,akinel meg csak vonzodas es kialakuloban van annal kissebb hätränyt. szereny velemenyem es tapasztalatom alapjan de ugyebar mindenki mas es mas.
22/F
Én örülnék! :) 27f
Persze nem sokáig lenne szűz a csaj! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!