Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Örökre szűz maradok? Késő már?

Örökre szűz maradok? Késő már?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, lány. Szűz.

Akárhányszor hallok vagy olvasok erről a témáról, csak negatívat találok. Például itt is: Megkérdezte egy lány, hogy baj-e ha szűz 19 évesen, erre olyanokat írtak neki, hogy nem kezdenek béna csajjal, biztos prűd, mi az, hogy ennyi idősen szűz, biztos aszexuális.. Nem kezdenek olyannal, aki halál béna és nem tud szexelni, stb.

Most komoly ez a közvélemény? Le fog állni velem valaha bárki is úgy, hogy szűz vagyok? Mert úgy látom ez egy olyan teher, amit senki sem akar cipelni...

Mellesleg azért vagyok szűz, mert 100 kg felett voltam, képzelhetitek hányan akartak lefeküdni velem. Most már ledobtam 30 kilót, de most meg azért nem akarnak majd leállni velem, mert szűz vagyok és nem tudok szexelni, nekik ehhez nincs türelmük... Igen, ilyet is hallottam.

Tehát akkor ennyi? Mondjuk 18 éves kor a határidő? Szép... :(

2015. ápr. 20. 19:48
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Csak hogy ellenpéldát mondjak: 23 évesen vesztettem el a szüzességem az akkori barátommal. Mostani párom azt nehezményezi, hogy miért nem lehetett nekem ő az első, hatalmas kincsnek tekintené. :)

Bár én női szemmel nézem, de tapasztalataim szerint a pasiknál nem hátrány, hogy szűz vagy, hiszen ez óriási bizalmat feltételez. Na meg, lehet tanítani. ;) Szóval, fel a fejjel!

2015. ápr. 21. 16:13
 32/34 anonim ***** válasza:
30: Szerinted ez válasz a kérdésre? Az, hogy neked a karcsú test jön be, egyenesen vonja maga után, hogy a kérdező örökre szűz marad? Érdekes egy gondolatmeneted van....
2015. ápr. 22. 08:47
 33/34 anonim ***** válasza:

ma 08:47

ha nem az lebegne a szemed elött hogy mindenbe beleköss amit írok akkor látnád hogy ezt a beszégletést már egysezr elkezdtem a kérdezővel ő válaszolt aztán sokan válaszoltak és utána füztem hozzá ezt még...

Szóval csukd be az arcod és nézz magadra, hogy milyen sznalmas amit jelenleg csinálsz annak érdekébe hogy engem furkálj :)

Ez anonim oldal szóval a szeméyleskedést tartogasd ak özeli rokonaidnak, barátodnak/barátnőidnek és a kedves szüleidnek akik elfelejtettek az ajánrozás közben megnevelni... ;)

2015. ápr. 22. 08:57
 34/34 anonim válasza:
Én is szűz vagyok F/19 és akkor mivan nincsen benne semmi rossz
2015. ápr. 22. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!