Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Örökre szűz maradok? Késő már?

Örökre szűz maradok? Késő már?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, lány. Szűz.

Akárhányszor hallok vagy olvasok erről a témáról, csak negatívat találok. Például itt is: Megkérdezte egy lány, hogy baj-e ha szűz 19 évesen, erre olyanokat írtak neki, hogy nem kezdenek béna csajjal, biztos prűd, mi az, hogy ennyi idősen szűz, biztos aszexuális.. Nem kezdenek olyannal, aki halál béna és nem tud szexelni, stb.

Most komoly ez a közvélemény? Le fog állni velem valaha bárki is úgy, hogy szűz vagyok? Mert úgy látom ez egy olyan teher, amit senki sem akar cipelni...

Mellesleg azért vagyok szűz, mert 100 kg felett voltam, képzelhetitek hányan akartak lefeküdni velem. Most már ledobtam 30 kilót, de most meg azért nem akarnak majd leállni velem, mert szűz vagyok és nem tudok szexelni, nekik ehhez nincs türelmük... Igen, ilyet is hallottam.

Tehát akkor ennyi? Mondjuk 18 éves kor a határidő? Szép... :(

2015. ápr. 20. 19:48
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Azt csinálom. Minden hétvégén.

Most láttam az MTV-n egy ilyen kis sorozatot, amit 18 éves fiatalok szüzességéről szól. Ez is meglepő, hogy ez egy különös dolog, amit be kell mutatni a tévében?

2015. ápr. 20. 20:03
 12/34 anonim ***** válasza:

Tényleg ismerkedj. Ez butaság, hogy azért nem kellenél valakinek mert szűz vagy.

Szerintem sok férfitársammal egyetemben, nekem sem lenne ez szempont.

21/F

2015. ápr. 20. 20:03
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne rinyálj már! Most gondolj bele férfiként 23 évesen milyen szar. Már unom a jobb kezemet én is, mégse sírok itt. Neked csak szépen kell mosolyogni és találsz valakit, aki megoldja a problémádat.
2015. ápr. 20. 20:05
 14/34 anonim ***** válasza:

nincs határidő, és te nem maradsz szűz.

Járd az utadat, és ha csodálkoznod kell, csodálkozz.

2015. ápr. 20. 20:07
 15/34 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar, én szívesen elveszem a szüzességed. Hol laksz?
2015. ápr. 20. 20:13
 16/34 A kérdező kommentje:
#13 Ezt sem tudom, ti honnan veszitek, hogy csak mosolyognom kellene.. Még a filmekben sem így van :D
2015. ápr. 20. 20:15
 17/34 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy segítek rajtad, ha a közelben laksz :)
2015. ápr. 20. 20:18
 18/34 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Akár segíthetnénk egymáson is. ;-) :D
2015. ápr. 20. 20:23
 19/34 anonim ***** válasza:
csak kíváncsiságból,eddig hány üzit kaptál? :D
2015. ápr. 20. 20:35
 20/34 anonim ***** válasza:
Kérdező én szexelek veled szívesen. Írj privit.
2015. ápr. 20. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!