Örökre szűz maradok? Késő már?
20 éves vagyok, lány. Szűz.
Akárhányszor hallok vagy olvasok erről a témáról, csak negatívat találok. Például itt is: Megkérdezte egy lány, hogy baj-e ha szűz 19 évesen, erre olyanokat írtak neki, hogy nem kezdenek béna csajjal, biztos prűd, mi az, hogy ennyi idősen szűz, biztos aszexuális.. Nem kezdenek olyannal, aki halál béna és nem tud szexelni, stb.
Most komoly ez a közvélemény? Le fog állni velem valaha bárki is úgy, hogy szűz vagyok? Mert úgy látom ez egy olyan teher, amit senki sem akar cipelni...
Mellesleg azért vagyok szűz, mert 100 kg felett voltam, képzelhetitek hányan akartak lefeküdni velem. Most már ledobtam 30 kilót, de most meg azért nem akarnak majd leállni velem, mert szűz vagyok és nem tudok szexelni, nekik ehhez nincs türelmük... Igen, ilyet is hallottam.
Tehát akkor ennyi? Mondjuk 18 éves kor a határidő? Szép... :(
Utolsó, nem igazán érted.
Itt most a szüzességre összpontosítok. Azzal kapcsolatos negatív tapasztalataimat írom le. Ez nem konkrétan az, hogy "elküldenek" a férfiak, hanem azok a mondatok, amiket hallok és olvasok. Nincs köze most ennek a súlyomhoz, néhányat ezek közül nem is közvetlenül nekem szántak.
70 kg sok egy lányon? Hűha. Az szerintem alapjáraton már csinos.
Kérdező, te már eldöntötted magadban, hogy minden férfi egyforma és nem szeretik a szűz lányokat. Ebben egyáltalán nincs igazad. 20 évesen még fiatal vagy. Nem 25-27, hanem 20 éves vagy. Én most leszek 19, igen van barátom, de ha ő nem lenne mással sem jöttem volna össze és szűz lennék. Korábban is büszke voltam arra, hogy szűz vagyok, ez most sem lenne másképp.
Lány ismerőseim nagy része szűz még és 18 évesek. Képzeld senki sem csodálkozik rajta. Úgy látszik eddig csak te találkoztál ilyen degeneráltakkal akik csak a szüzességed miatt utasítanak vissza. Ha meg konkrétan nem tetszel nekik, azon nem nagyon tudsz változtatni, de ez mindenkinél így van.
Szerintem lazulj kicsit el, nem kell görcsösen keresgélni, folytasd a tornát, legyél még csinosabb és nemsokára találni fogsz egy olyan embert, aki szereti és értékeli a szüzességed.
Ezt mai napig ép ésszel nem tudom felfogni miért olyan nagy baj ha valaki 20 évesen szűz. Árt ez nekem? Jesszus.
Egyrészt tök jó, hogy lefogytál, mostmár csak egy kicsi önbizalom kéne. :)
A válaszom az, hogyha ennyire szégyelled a szüzességedet, akkor még mindig nem kötelező ezt elmondani a partnernek, pláne azelőtt, hogy összejöttetek volna.
Szóval ez semmiképp ne gátoljon, ha összekerülsz valakivel! Észre fogja venni persze, hogy nem vagy túl tapasztalt, de ha kedvel, nem ez fogja érdekelni. Majd ráérzel. És egyre jobb lesz. :) Erre gondolj, ne arra, hogy néhányan mit tartanak cikinek vagy nem cikinek.
21L
Az egyik barátnőm nagyon hasonló volt, súlyproblémákkal küzdött, onnan kezdett el fogyni, 24 éves volt, amikor velem veszítette el, utána 5 évig voltunk együtt, szóval nem hiszem, hogy a pasikat zavarná, hogy egy lány még szűz (kivéve, ha csak 1 éjszakát akarnak, senki nem szívesen tesz tönkre egy szűz lányt egy menet kedvéért).
Amúgy ez egy ördögi kör, amiből ki kellene törnöd:
- nem kellek senkinek, mert túl nagy vagyok
- lefogytam, de kellek senkinek, mert szűz vagyok
- elvesztettem a szüzességem, de nem kellek senkinek, mert nem öltözöm elég kihívóan
- elkezdtem kihívóan öltözködni, de nem kellek senkinek mert...........
21:
Ha 180 cm, akkor kb ideális a 70 kg.
Egyébként meg relatív, kinek mi a sok. (Velem 90 kilósan és 55 kilósan is szexelt az exem, de 74 voltam, mikor a szüzességem elvette. A 162 centimhez.)
Kérdező, hülyeség, lehet pont ezeket találtad meg, de a pasik nagyrésze imádja a szűz lányokat. Fényezi az egójukat, ha elsők lehetnek.
Az teljesen normális, átlagos.
Bár ugyis mindenbe belekötnek itt...
Az elozo voltam.
még egy tizes és tökéletes tested van :)
Tényleg szánom bánam mea culpa minden egyéb, de nekem az jön be ha egy nő karcsú viszont van rajta mit fogni... Szóval egyik irányba se csusszon el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!