Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Örökre szűz maradok? Késő már?

Örökre szűz maradok? Késő már?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, lány. Szűz.

Akárhányszor hallok vagy olvasok erről a témáról, csak negatívat találok. Például itt is: Megkérdezte egy lány, hogy baj-e ha szűz 19 évesen, erre olyanokat írtak neki, hogy nem kezdenek béna csajjal, biztos prűd, mi az, hogy ennyi idősen szűz, biztos aszexuális.. Nem kezdenek olyannal, aki halál béna és nem tud szexelni, stb.

Most komoly ez a közvélemény? Le fog állni velem valaha bárki is úgy, hogy szűz vagyok? Mert úgy látom ez egy olyan teher, amit senki sem akar cipelni...

Mellesleg azért vagyok szűz, mert 100 kg felett voltam, képzelhetitek hányan akartak lefeküdni velem. Most már ledobtam 30 kilót, de most meg azért nem akarnak majd leállni velem, mert szűz vagyok és nem tudok szexelni, nekik ehhez nincs türelmük... Igen, ilyet is hallottam.

Tehát akkor ennyi? Mondjuk 18 éves kor a határidő? Szép... :(

2015. ápr. 20. 19:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
0%
Neked annyi! Ezt már cseszheted,
2015. ápr. 20. 19:49
 2/34 anonim ***** válasza:
én szeretem a szüz lányoakt bevatni :) De azért még egy tizest szerintem eldobhatnál :) Akkor minden tuti lenne :)
2015. ápr. 20. 19:50
 3/34 anonim ***** válasza:

én is szűz vagyok 20/f

nem akarsz beszélgetni róla?

2015. ápr. 20. 19:50
 4/34 A kérdező kommentje:
A fogyás remekül működik, megy le a többi zsírpárna is szerencsére. :P
2015. ápr. 20. 19:52
 5/34 anonim ***** válasza:
8%

100kg felett az ütőképes haverom legyen ne egy csaj lolz :)

a tapasztalatlanság pedig megint idő energia.Mert hónapokig képes az ilyen húzni a dugásig az időt.Ami botrányos.

nekem nincs időm nektek sincs,csak nem értitek

2015. ápr. 20. 19:53
 6/34 A kérdező kommentje:

Már nem vagyok 100kg.

És mégis mire nincs idő?

Nem lennék olyan, aki fél évig húzná amúgy sem.

2015. ápr. 20. 19:56
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Vicc, én meg azoktól viszolygok, akik túl korán vesztették el, akik szartak bele az egészbe és csak túl akartak lenni rajta mindegy kivel. Szóval te nem tudom kikbe botlottál eddig.
2015. ápr. 20. 19:57
 8/34 anonim ***** válasza:
ha gondolod nekem írhatsz ha kell egy kis lelki támasz:)
2015. ápr. 20. 19:59
 9/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kikkel vagyok körülvéve, de nekem meg ez fura. Mifelénk azok a lányok a nyerők, akik nem szüzek. Ha szűz vagy=prűd vagy, és esélyt sem adnak, hogy bizonyítsd ennek az ellenkezőjét...
2015. ápr. 20. 19:59
 10/34 anonim ***** válasza:
Ismerkedj... Normális embert nem érdekel, hogy az vagye vagy sem.
2015. ápr. 20. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!