Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek bűn, ha életem...

Szerintetek bűn, ha életem végéig szűz maradok? és nem akarok egy pasival se lefeküdni, mert a legtöbb nemnormális

Figyelt kérdés

2015. febr. 22. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
De te magad is leírod hogy a legtöbb nem normális.... miért nem keresel 1 normálist ? o.O
2015. febr. 22. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert sokan azt hiszetek ,hogy itt van aki normális,de nem a valódi énjét mutatja
2015. febr. 22. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne bűn? Én pl pont lezsarom h te mit csinálsz az életeddel vagy mit nem. :D Szted érdekel itt bárkit is? Akkor jó mert sztem se. :)
2015. febr. 22. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!Kérlek ne általánosits.Én nem szólok bele az életedbe,mert ez a Te döntésed.Nem bűn ez,ugyanis nem tíltja törvény.Nyugodj meg,vannak normális srácok/férfiak,csak nyitsd ki a szemed és vedd észre őket.

21/F

2015. febr. 22. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem bűn. Bár ezzel a döntéssel elvileg egy nagyon jó dologtól fosztod meg magad.

És persze az is kérdés, hogy számodra mégis milyen a normális férfi? Ne állíts lehetetlen elvárásokat a másikkal szemben.

Valamint, ha valaki azt állítja magáról, hogy ő márpedig egy igenis értelmes, normális ember, nem feltétlenül jelenti azt, hogy beképzelt. Lehet, hogy csak nincs önbizalma. 26/F

2015. febr. 22. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
hány évesen gondolod ezt 14?:D hamarabb elveszik tőled szerintem mint várnád
2015. febr. 22. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Igazából azért nem értek veled egyet kérdező nőként, mert szerintem a kijelentésed akkor lenne reálisabb, ha azt mondanád, hogy sosem mész férjhez, mert a pasik nem normálisak. A szex az más lapra tartozik...Egy nemnormális pasival is lehet iszonyat jókat szexelni, hidd el, tapasztalat...Ezzel csakis magadat szivatod meg..:)

Amúgy azt még hagy tegyem hozzá, hogy mikor nekem nagyon elegem van a pasikból, inkább nőkkel szexelek, az is nagyon jó tud lenni, ne vond meg magadtól ezt az élvezetet...:) L/27

2015. febr. 22. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Te döntésed, de ne sírj normális pasiért se mert nem keresel.
2015. febr. 22. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2015. febr. 22. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:

fogadjunk, hogy max 17 éves vagy :)

majd ha annyi idős leszel mint én...

2015. febr. 23. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!