Szűz lány szűz fiú kapcsolat. Mennyi idő után kell (ene) megtörténni az első alkalomnak? Én nem sürgetem, csak akkor akciózok ha a lány is akarja. Semmiképp nem akarok nyomulni vagy rossz emléket szerezni neki. F
Itt egy Sex+ felmérés, arról, hogy mikor is van kész egy kapcsoalt a szexuális életre:
- Bíztok egymásban?
- Biztonságban érzed magad a párod mellett?
- Tudtok olyan dolgokról beszélgeni, amik zavarnak téged, vagy a partnered?
- Meg tudjátok hallgatni a másikat?
- Beszélgettetek már arról, hogy milyen lenne lefeküdni egymással? (Meddig akartok elmenni a kapcsolatotokban? Milyen határokat nem akartok átlépni? Beszélgettetek-e már a fogamzásgátlásról? Beszélgettetek-e már a nemibetegségek elleni védekezésről?)
- Ugye igaz, hogy nem érzed szükségességét bármi tudatmódosítónak (drog, alkohol), hogy lefeküdhess valakivel?
- Tudod hogyan kell használni gumi óvszert, hogy az megelőzze a nemi fertőzéseket?
- És a nyalófóliát? ( [link]
- Mindketten készen álltok arra, hogy lefeküdjetek egymással?
- Mindketten akarjátok, hogy lefeküdjetek egymással?
- Egyikőtök sem erölteti a másikra a szexet?
Ha minden kérdésre "IGEN"-nel tudtatok válaszolni, akkor a kapcsolatotok valószínű készen áll arra, hogy belépjen a szexuális életbe.
Mi 8 hónap után feküdtünk le a barátommal. Szerintem érdemes volt várni ennyit. Kb. másfél hónap után kezdtük a pettinget, aztán ez "elég is volt" a nyolcadik hónapig. De mindig nagyon kívántuk egymást, de még nem éreztük késznek magunkat.
Akkor tegyétek meg, ha olyan a kapcsolatotok, mintha mondjuk tesók lennétek. Kolyan, én úgy szoktam valakiről eldönteni, hogy ismerem-e eléggé, hogy rá gondolok, és meglátom, hogy ismerem-e annyira, mint a testvéremet. Ha nem, akkor nem ismerem eléggé.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!