Szerintetek gáz ha el szeretném vesziteni?
14 ès fèl èves làny vagyok tudom fiatal vagyok nagyon.
Visszont màr volt egy olyan esetem h ùgy fel izgattak hogy szerettem volna el veszteni. De èn helytelenek tartom azt h 14ès fèlèvessen el veszitenèm szeretnèm meg tartani sajnos ez màr elèg nehèz! Privibe a vàlaszokat köszönöm.
Szeretnem meg koszoni annak a valaszolonak komentjet aki atlat a dolgokon es meg vedet anak ellenere h nem ismer.
A tobbi sertegeto komentekehez ez a valaszom: " az eletben a leg nagyobb dolog minden kormenyben ember lenni".
Szeretnem meg koszoni annak a valaszolonak komentjet aki atlat a dolgokon es meg vedet anak ellenere h nem ismer.
A tobbi sertegeto komentekehez ez a valaszom: " az eletben a leg nagyobb dolog minden korulmenyben ember lenni".
#46 on se tud helyes irni.
Szoval fogja be es buja on is tanuljon meg helyes irni aztan pofazon.
#47 koszonom h ki all melletem. 14/L
46# os most volt elèg!!
Kinek kèpzeled magad??
Szàllj le a magas lòròl. Mèg egy ilyen buta felnőtett nem lehet talàlni. Bele köt mèg az èlő fàba is. Okosnak hiszi magàt de közel sincs ahoz a nagy okossàghoz. Mert ha az lenne NEM KÖTNE BELE RGY FIATAL KORÙBA. EL ÀRULOM ÖNEK H ÖNNEL SZEMBE TUDOM MI A TISZTELET, ÖNNEL SZEMBE EMBERISÈGBEN IS MEG FELELEK
HA MEG BOLDOGSSAGÀT LELI A GONOSSÀGABA AKKOR SEHOL SINCSEN. A SZEMÈT DOMBON EGY MARÈK HULLADÈK. NEM TÖBB. 14 EVESEN ÖNNEL EGY KORÙ FÈRFIAKON SEGITEK. PONT AZÈRT MERT "HÜLYE VAGYOK" KAPJON ÈSSZBE AZT JAVASLOM MIELÖT MEG UTÀLJÀK. MONDJAK MÈG VALAMIT? AZ OSZTÀLY FŐNÖKÖM SE TUDD VALAMI HELYES ÍRNI MÈG IS ÀLTALÀNOSBA TANÀRNŐ. ENNYIT ÖNRŐL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!