Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz ha el szeretné...

Szerintetek gáz ha el szeretném vesziteni?

Figyelt kérdés

14 ès fèl èves làny vagyok tudom fiatal vagyok nagyon.

Visszont màr volt egy olyan esetem h ùgy fel izgattak hogy szerettem volna el veszteni. De èn helytelenek tartom azt h 14ès fèlèvessen el veszitenèm szeretnèm meg tartani sajnos ez màr elèg nehèz! Privibe a vàlaszokat köszönöm.

2015. márc. 23. 10:48
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Na akkor most mondok valamit.

Ebben a vilagban tobb ezer ember van.

Sajnos az emberek tobbsege nagyon is gonosz.

Nem piszkalni kell hanem segiteni neki. Sosem tudhatod hogy az illeto akit sertegetsz mit elt at h eli meg azt h folyamatosan piszkaljak ot.

Onokon azt erzem h nagyon nagyra tartsak magukat. De egy jo szot nem tudtak szolni hozzam. Csak "alaztak" eddig. Tudom h nem tudok helyesen irni. Es?? Ezert nem vagyok ember?? Ezert kell piszkalni?? Tudom h senki nem addna nekem igazat de nem is kell h igazat adjanak. Ugy tunik h okoskodo vagyok pedig nem. Csak csalodtam. Volt egy halalos beteg voltam, igen tessek evel is piszkalni. Ha olyan okossak miert nem mondtak azt h kicsi vagy ez nem helyes.

Azert mert ez mar normalis valasz lett volna en miert tamadtam? Mert az elso komentelo is tamadtot. Egy kis taknyos vagyok. Aki 12 szer megprobalt ongyilkos lenni. Porazzal folytogatak. De ez a szaros leg alabb mas mint a tobbi. Senkit nem itelek el plane nem egy kerdes miatt.segit ahol csak tudd. Tudom h ez senkit nem hat meg. De ezt most joleset el mondtani. Igaz senki velemenyere nem adok nem elek masok velemenye szerint. Ez a helyes. Soha tobbet egy kerdest nem irok ki. Most tanultam meg sose masok velemenye szerint kell elnem. Elitelnek? Jolvan nem baj vanak akik szeretnek. Meg ugy is h nem tudok helyesen irni.

2015. márc. 23. 11:49
 22/52 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a szüzességedhez és annak az elvesztéséhez, és az önsajnáltatás sem érdekel senkit. Igen tudjuk, minden 14 évesnek szörnyű élete van.
2015. márc. 23. 11:52
 23/52 A kérdező kommentje:
:) hidd csak h okos vagy.
2015. márc. 23. 11:57
 24/52 anonim ***** válasza:
Igen, ezt is tudjuk, minden felnőtt hülye, a 14 évesek tudnak mindent jól.
2015. márc. 23. 11:59
 25/52 A kérdező kommentje:
:) forgazsd ki a szavaim sz@rok rad
2015. márc. 23. 12:01
 26/52 anonim ***** válasza:
53%
Miért írtál kérdést, ha nem tűröd a válaszokat?
2015. márc. 23. 12:02
 27/52 anonim válasza:
szia szerintem akkor veszítsd el ha készen állsz rá!
2015. márc. 23. 12:03
 28/52 anonim ***** válasza:
Azért, mert azt várta, hogy biztassuk, hogy hajrá, nagyobb problémája úgy sincs.
2015. márc. 23. 12:06
 29/52 anonim ***** válasza:
na ebből elég hagyjuk békén a kicsit!
2015. márc. 23. 12:18
 30/52 anonim ***** válasza:
63%

Hát már megbocsássatok, kedves válaszolók, de 90%-otok nem adott választ a kérdésre, csak elhordjátok mindennek a lányt... miért csodálkoztok, hogy nem fogadja el a válaszaitok? Én se fogadnám el, ha valaki úgy segítene a dilemmámban, hogy "szögezzük le, te egy érzelmetlen gyökér vagy" és erre alapozná az érvelését..

növesszetek empátiát, aztán gyertek vissza az oldalra, de addigis üljetek le, lényeglátásból és segítőkészségből 1-es!

2015. márc. 23. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!