Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El szeretném veszíteni de...

El szeretném veszíteni de túlizgulja a dolgot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátom, úgy érzem Ő az, aki szeretném hogy elvegye a szüzességem. Az egyetlen gond csak az, hogy már párszor próbáltuk és nem sikerült, folyton "csődöt mond" még mielőtt elkezdenénk.

Egyszer azzal indokolta, hogy túl hosszú volt az előjáték (alig volt pár perc), máskor meg azzal, hogy ideges és túlizgulja, mert én lennék neki az első akiét elveszi és nem akar csalódást okozni. Esküszöm jobban idegeskedik, mint én.

Mit lehetne tenni? Hiába mondom neki, hogy ne parázzon, akkor is azt csinálja. Mással is volt már ilyen? Idővel sikerült megoldódnia a problémának? Mit tudnék tenni, hogy lássa, nincs miért idegeskednie? :(

2015. márc. 18. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Most ez mitől furcsa? Naná, hogy aggódik főleg hogy nők elvárásait nagyon nehéz megugrani még sokadjára is, nemhogy elsőre
2015. márc. 18. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Fizesd be egy kuvahoz hogy tul legyen egy meneten es legyen tapasztalata hogy veled mar ne izguljon...vagy legyel turelmes megerto illetve szpd kemenyre es ulj bele gyorsan
2015. márc. 18. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát a barátomnak volt merevedése de nagyon hamar elment az első pár alkalommal… talán pettingeljetek, akkor lehet feloldódik. Tiltsd meg neki egy hétre a masztit (ha nincs merevedése a barátomnak, akkor sokat önkielégít, ezt tapasztaltuk) és esetleg egy kis lazító bort nyugodtan elfogyaszhattok előtte.
2015. márc. 18. 17:17
 4/9 bor zoltán ***** válasza:
Az előttem irók kicsit félreértették a kérdésed,mivel nem a barátod az aki szűz,a nehézségeit pedig fogadd örömmel mert fontos vagy neki különben nem rázná a hideg hogy csalódást okozhat,meg fog oldódni ha nem görcsöltök,hagyd hogy ő kezdeményezzen és ha esetleg nem megy neki légy megértő megtérül.
2015. márc. 18. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem ertettuk felre csak velelmezzuk hogy a pasi is szuz mert a masik problema az impotencia talan nem all meg fenn
2015. márc. 18. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Pofozd fel.
2015. márc. 18. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Válassz egy tapasztalt pasit! /F.
2015. márc. 18. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseket említettem a barátomnak és nem érti hogy nem tud felállni olyan helyzetben. Nálunk minden rendben volt, én is ő is szűz volt. Szerintem nagyban befolyásolta, hogy magabiztosak voltunk és szerelmesek, tehát semmitől nem kellett aggódni.

Tudod a köztudatban is igaz, hogy ha valamit túlizgul az ember, akkor pont azért fog neki rosszul sikerülni.

Szerintem ne ragaszkodjatok annyira ahhoz, hogy el kell veszítened. Pettingeljetek és ha annyira felizgul majd és nem úgy kezditek, hogy szex legyen belőle, akkor a lendületben már minden jól fog alakulni.

2015. márc. 18. 18:55
 9/9 anonim válasza:
Hat nekem egyszer volt ilyen hagytam is utana szegeny csavot menyen maganak :)))
2015. márc. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!