Egy 15 éves srác vagyok és elszeretném veszíteni (többi lent)!?
Szóval az utóbbi időben egyre többször jár a fejem a szeretkezésen és elszeretném veszíteni , a túl fiatal vagy még ehez kommenteket kérlek mellőzétek , igazából arra lennék kiváncsi , hogy hogyan tudnám ezt megoldani nem akarok becsajozni mert azzal csak sok idő múlva történhetne meg agyon dugott elvtársak se nagyon érdekelnének szóval ha ismertek valamiféle ilyen oldalt vagy lányt és tudtok hozzá elérhetőséget akkor azt megköszönném lehetőleg ne ilyen bányarémeket .
Tudom elég sok elvárás de tényleg csak az írjon aki tud segíteni , előre is köszönöm .?
Szivesen segitek.:)
(es nem nem vagyok agyon dugottysot inkabb alig dugott :D)
16L
Ez aranyos. :) Ha ilyen egyszerű lenne, senki sem keresne barátnőt és nem is menne k.rv@zni.
Egyszerűbb, hogyha elkezdesz valakinek udvarolni, általában ez a legcélravezetőbb dolog. Ha gerinces az ember, akkor bevallja a másiknak a dolog ELŐTT, hogy csak arra kell. Így is lehet találni.
(ne írj privátot, hozzám képest gyerek vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!