Szerintetek gáz ha el szeretném vesziteni?
14 ès fèl èves làny vagyok tudom fiatal vagyok nagyon.
Visszont màr volt egy olyan esetem h ùgy fel izgattak hogy szerettem volna el veszteni. De èn helytelenek tartom azt h 14ès fèlèvessen el veszitenèm szeretnèm meg tartani sajnos ez màr elèg nehèz! Privibe a vàlaszokat köszönöm.
Pofàzni azt mondenki tud de ha bajod van ne rajtam mèrgelőgy!
Mit kèpzel ki maga? Azèrt mert idősebb vagy azt hiszed h hű ha de okosak vagyunk? Kèpzeld el h alap h sokan nem tudnak helyesen írni ès??? Èli viàlàgàt azt kèsz. Alap meg igèrtem magamnak ha nehèz lesz ha nem meg tartom. Ha ezen voltàl ki bukva. Bàr tènyleg büntudatom van amiat h taknyos lètemre meg tennèm. De NEM FOGOM. MERT NEM TARTOM HELYESNEK.
Felhigom a valaszolok tigyelmet, hogy a mai lanyok mar 9-10 evesen menstrualnak... a fiuk is dunak 3-4 evvel az elso ondo utan... a lanyoknak talan nem lehet ra vagyuk?
es mit mondjak? Ne tedd... nem az, hogy nem helyes, az leszarhato... inkabb az, hogx art... nagyon art! Igy vagynugy, de eretlen vagy meg.. egy szexualis erintkezes eros lelki valaszt valtana ki, es konnyen elveszitheted a realitast azzal szemben akivel ilyen viszonyba kerulsz... de onmagaddal szemben is realitast veszthetsz...
szoval ha testileg talan keszennis allsz, es a szervezeted surgeti a dolzot, tudd, hogy mentalisan meg boven nem ersz ra!
azt szoktam mondani, hogx aki meg a fel evet is szamolja, az meg eretlen, mert felnottebnek akarja mutatni magat:D
3gy kicsit sok az eliras, de aki nem cement az nem ko5 bele
14es
Szerintem az a gáz, hogy ennyire nem tudsz írni.
Az nem gáz, hogy vannak vágyaid, a hormonális változásokkal, nemi éréssel ez együtt jár. Ha elég érett és felnőtt leszel, bizonyára örülni fogsz neki, hogy nem csak úgy a semmire vesztetted el. Hidd el, ha szellemileg is elég érett leszel rá, még ha nem lesz a legjobb élmény az első aktus, akkor sem látod annyira kárát, mint ha most történne meg. Egy stabil, érett személyiséget sokkal nehezebb megingatni és megtörni, mint egy fiatal, formálódó, még kezdetleges konstruktumot. Ilyenkor kell okosnak lenned, és nem csak a helyes vagy nem helyes volta miatt. A magad érdekében. A társadalmi elvárások nem számítanak annyira, mint hogy te magad felelős döntéseket hozz, amiknek aztán a jövőben örülni fogsz. Nem maradsz le semmiről.
Addig meg önkielégíts, ismerd meg a tested, hogy mit szeretsz, mit élvezel igazán, később nagyonis hasznodra válna. Ez az időszak erre pont tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!