Szerintetek gáz ha el szeretném vesziteni?
14 ès fèl èves làny vagyok tudom fiatal vagyok nagyon.
Visszont màr volt egy olyan esetem h ùgy fel izgattak hogy szerettem volna el veszteni. De èn helytelenek tartom azt h 14ès fèlèvessen el veszitenèm szeretnèm meg tartani sajnos ez màr elèg nehèz! Privibe a vàlaszokat köszönöm.
Mit vársz?
Nem is ismerjük a lányt, egy vadigen, ráadásul neten keresztül miért hozzánk fordult egyáltalán?
Én speciel csak egy troll vagyok tőlem ne várj mást.
De akik véleményt mondtunk- nem róla, hanem az adott témáról, a szüzesség elvesztéséről-, sem kaptunk semmilyen egyéb visszajelzést, hogy milyen szemetek vagyunk.
De tök mindegy, milyen hányattatott múltad van, ha emberekkel írásban kommunikálsz, az a minimum, hogy ezt az alap tiszteletet megadod, és kicsit megerőlteted magad helyesírás-ügyben. Nem igaz, hogy nem lehet megtanulni, csak akarat kell hozzá. Ha ennyire zavar, hogy mindenki szid érte, akkor tegyél ellene. Neked is hasznodra válna.
De az egész oldalnak pont ez a lényege, hogy idegenek segítenek egymásnak!
abba már bele sem merek gondolni milyen sikeres életérzésed lehet, amikor idegenek megalázásából nyersz önbecsülést.. trollkodj a felnőt5eknél akiknek nem ártasz ezzel, vagy minden troll válaszod után adj egy segítő választ is (ez amúgy tényleg jó gyakorlat), de olyan gyermekeket megalázni, akivel valószínűleg a szülei sem foglalkoznak eleget, kbnolyan, mint egy kétnapos kiskutyát megtaposni...
32es, nemrégiben a hazánkat olyan ember képviselte, aki hasonlo szinten írt...
Én is lázom, hogy nem tud írni, de nyílván nem azért, mert nem tisztel... nemudom feltűnt e, de önözni is próbált, ami abszolút tiszteletadás akar lenni..
a butaság, tanulatlanság nem bűn, nem kellene érte büntetést adni...
"Ha elég érett és felnőtt leszel, bizonyára örülni fogsz neki, hogy nem csak úgy a semmire vesztetted el."
Díjnyertes mondat. Ez a lényeg. Hogy nem csak úgy kipróbálom, meg rákényszerítésből csinálod, hanem ha te is testileg, lelkileg kívánod a dolgot és nem bírod igazán nélküle és van normális barátod.
Az nem gáz ha vágysz rá. Mindenki kíváncsi, amíg nem tapasztalta. Mondjuk én csak tizenhat évesen kezdtem ilyesmit érezni.
Mindenesetre az valóban nem gond, hogy vágysz rá, de ilyen fiatalon, éretlenül, a megfelelő férfi nélkül semmikép se vágj bele.
"Làttom nem tudd olvasni!"
Eddig bírtam idegekkel, tovább nem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!