Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mennyire "gáz"...

Szerintetek mennyire "gáz" manapság, ha valaki 18-19 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem, ha valaki azt mondja, hogy az, attól még nem fogok egyből ismeretlen férfiak karjaiba rohanni. De ebbe a korosztályba tartozom és teljesen érintetlen vagyok. Összvissz érdekelne, ha ennyi idősen még szűz az ember, azt mennyire ítélik meg "gáznak" a korabeliek?

Én egy ideig szégyelltem, úgy éreztem, hogy ez azt jelenti, nem kellek senkinek és nem vagyok elég jó, hogy megkívánjanak. Mára viszont már örülök, hogy nem adtam magam oda az első random embernek. :)

Ti mit gondoltok?

L

2015. márc. 5. 19:26
1 2 3
 21/21 Akitnemlátnáleste válasza:
Ha nem kapod meg magadnak as igazit ( amit kétlek) Az is lehet nem is kell, mármint lehet te magaddal jobban elvagy. Nemtudom, mit érzel? Kell neked valaki?
2018. febr. 6. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!