Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mennyire "gáz"...

Szerintetek mennyire "gáz" manapság, ha valaki 18-19 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem, ha valaki azt mondja, hogy az, attól még nem fogok egyből ismeretlen férfiak karjaiba rohanni. De ebbe a korosztályba tartozom és teljesen érintetlen vagyok. Összvissz érdekelne, ha ennyi idősen még szűz az ember, azt mennyire ítélik meg "gáznak" a korabeliek?

Én egy ideig szégyelltem, úgy éreztem, hogy ez azt jelenti, nem kellek senkinek és nem vagyok elég jó, hogy megkívánjanak. Mára viszont már örülök, hogy nem adtam magam oda az első random embernek. :)

Ti mit gondoltok?

L

2015. márc. 5. 19:26
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

Szerintem kicsit sem "ciki". Számtalan ismerősöm van, aki megbánta, mert túl fiatalon, nem megfelelő emberrel vesztette el. Volt olyan, akit ez később gátolt is az ismerkedésben, illetve a bizalom kialakulásában.

Szóval kérdező, ne aggódj! Senkinek sincs köze hozzá, mikor és hogyan akarod elkezdi a szexuális életed, ez a te döntésed.

2015. márc. 5. 19:54
 12/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is igy gondolom! :))
2015. márc. 5. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az inkább a gáz, hogy a szüzességet bárki is gáznak gondolja.

Én világéletemben büszke voltam a szüzességemre és cukkoltak olyanokkal, hogy 17 éves koromig nem is akarok barátot, meg hasonlókat találtak ki, de mindig mosolyogtam és mondtam, hogy hát persze, igazuk van, nem adom magam oda semmilyen jöttmentnek, másrészt nem fogok gyerekként szeretkezni.

Vártam, de nem sokat, mire megtaláltam a nekem való szerelmet, azt sem kerestem, csak így elém esett. Egyszer csak a barátom elsétált előttem, én felfigyeltem rá, majd ő is rám, és ez csak úgy jött, ugyanúgy mint az első vele, meg a holnapi sokezredik. ;)

A szüzesség jó dolog, becsülendő, a legjobb dolog ha annak adhatod, aki utána örökre boldoggá tesz, vagy legalább huzamosabb időre és nem vagy kihasználva.

2015. márc. 5. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Vannak ennél gázabb dolgok is.

Főleg, hogy lány vagy, lányoknál az érintetlenségbe senki sem köt bele szerintem.

2015. márc. 5. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Az gázabb, ha nem tudod a szorzótáblát 19 éves létedre.
2015. márc. 5. 21:30
 16/21 A kérdező kommentje:

én sem tartom a dolgot éppenséggel gáznak, és örülök, hogy a legtöbben ugyanígy látják. :)

szerencsére ez a veszély nem fenyeget, tudom a szorzótáblát! :D:DD

2015. márc. 5. 23:07
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Nem gáz, de tényleg, addig amíg neked ez így jó. Ha kicsit lefogynál, meg frissítenéd a ruhatárad pár ezresből, nem kell sok, és adnál lehetőséget a fiúknak, azonnal megoldódna ez a gondod.

Én 16 voltam amikor egy negyedikes fiúnak széttettem a lábom, nem szerettem, csak csinos volt és rámnyomult, tudtam hogy nem lesz semmi, de legalább túl voltam rajta. Akkor láttam és fogtam életemben először kuksit, nem volt sokáig bennem, hamar elsült, de legalább túl voltam rajta, utána már könyebben válogattam a fiúk között, neked is azt ajánlom minél előbb légy túl rajta, és ismerkedj és szeress, jó dolog ám jó pasi oldalán elaludni, és jó érezni magadban ahogy lelkókad miután beléd élvezett. Ne pazarold el a fiatal éveidet, és ne feledd ebben a pár évben kell megtalálnod a gyermekeid apját. Én is épp ezzel vagyok elfoglalva. :-)

2015. márc. 6. 20:49
 18/21 Dionsyia ***** válasza:
100%

Majd tapasztalni fogod, hogy a nőket a leggyakrabban a köv. kérdésekkel csesztetik, (legtöbbször olyanok akiknek semmi közük hozzá):

-Van már barátod? Miért nincs/Hogyhogy már ilyen korán?

- Elvesztetted -e már? Miért nem/ Miért?

- Férjhez mentél -e már? Miért nem?

- Mikor jön a baba? Miért nem jön még? Nem is akartok?

Terhesség végén: Még mindig egyben?

- Mikor jön a második?

- Nem akartok még egyet? / Ebbe a világba még egyet?

Na szóval erre készülj fel. Mosolyogj és mondj valami irtózat megdöbbentőt amitől a kérdezőnek nem lesz több kedve nyaggatni. :D

2015. márc. 6. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
A legjobb helyen kérdezted meg! Itt a válaszolók 90%-a még meg sem fogta ellenkező nemű ember kezét! :D
2015. márc. 8. 09:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Az a gáz ha valaki már 12 évesen csinálja...

Az hogy te, mások, meg én még nem alkottunk semmit, azt jelenti hogy nem vagyunk idióták. KI AKAR EGY R_BANCCAL, ÉRZELMEK NÉLKÜL CSINÁLNI BÁRMIT IS ?! KI AKAR EGY PÁWA AGYILAG FOGGYOS EMBERREL LEFEKÜDNI ?!

Lehet másoknak problémás a véleményem, legalább az is kiderül hogy hány ilyen ember van.

2015. márc. 8. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!