Szerintetek mennyire "gáz" manapság, ha valaki 18-19 évesen még szűz?
Nem azért kérdezem, ha valaki azt mondja, hogy az, attól még nem fogok egyből ismeretlen férfiak karjaiba rohanni. De ebbe a korosztályba tartozom és teljesen érintetlen vagyok. Összvissz érdekelne, ha ennyi idősen még szűz az ember, azt mennyire ítélik meg "gáznak" a korabeliek?
Én egy ideig szégyelltem, úgy éreztem, hogy ez azt jelenti, nem kellek senkinek és nem vagyok elég jó, hogy megkívánjanak. Mára viszont már örülök, hogy nem adtam magam oda az első random embernek. :)
Ti mit gondoltok?
L
kit érdekel ki mit gondol? én is az vagyok
engem se érdekel... téged se érdekeljen
17/F
átlagos testalkatom van.
én se érzem annyira gáznak, de a napokban fölhánytorgatta valaki, ezért kiváncsi voltam mások véleményére is.
nagyobb problémák az életben vannak, tisztában vagyok vele. nem tudom, lehet csak én képzelem bele az élt a kérdésedbe felém, de ha nem, akkor egy kérdéssel válaszolnék: irtam én valahol a leirásban, hogy mostanában depressziós lennék a téma miatt, vagy aggódnék miatta? szerintem egyértelmű voltam, hogy csak érdekel mások véleménye, nem?
köszi a válaszokat!
Nem gáz Kérdező.Majd az a valaki akinek odaadod nagyon fogja értékelni.Én nagyon tudnám értékelni,mert tudnám hogy nekem tartogatta és én vagyok az első aki annyira levette a lábáról.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!