Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mennyire "gáz"...

Szerintetek mennyire "gáz" manapság, ha valaki 18-19 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem, ha valaki azt mondja, hogy az, attól még nem fogok egyből ismeretlen férfiak karjaiba rohanni. De ebbe a korosztályba tartozom és teljesen érintetlen vagyok. Összvissz érdekelne, ha ennyi idősen még szűz az ember, azt mennyire ítélik meg "gáznak" a korabeliek?

Én egy ideig szégyelltem, úgy éreztem, hogy ez azt jelenti, nem kellek senkinek és nem vagyok elég jó, hogy megkívánjanak. Mára viszont már örülök, hogy nem adtam magam oda az első random embernek. :)

Ti mit gondoltok?

L

2015. márc. 5. 19:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
Szia! Nagyon nagyon kövér vagy?
2015. márc. 5. 19:27
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

kit érdekel ki mit gondol? én is az vagyok

engem se érdekel... téged se érdekeljen

17/F

2015. márc. 5. 19:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A 14 évesen szexelő raj ribik és alfahímek biztos annak tartják, de az értelmesek nem.
2015. márc. 5. 19:28
 4/21 anonim ***** válasza:
72%
20 eves vagyok es a barati korombe,nem tartja senki gaznak,es masok se!!Nem gondolod,hogy vannak ennel nagyobb gondok is az eletbe esetleg?
2015. márc. 5. 19:31
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem sem gáz.
2015. márc. 5. 19:31
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Én is 19 éves vagyok, szűz, még kézfogásig se jutottam egyetlen egy fiúval se. Kicsit cikinek érzem, mert már rég kellett volna legalább egy kapcsolatomnak lennie, de valamiért nem jött össze... és tök hülyén érzem magam, amikor azt látom hogy mindenki szerelmes meg minden, én meg még mindig egyedül vagyok... :(
2015. márc. 5. 19:32
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem gáz. Én is 20 vagyok és még szűz (csak senki nem hiszi el... xD). De leszögezem, hímnemű vagyok, mielőtt még jönnének a kanos privátok. :D
2015. márc. 5. 19:33
 8/21 A kérdező kommentje:

átlagos testalkatom van.

én se érzem annyira gáznak, de a napokban fölhánytorgatta valaki, ezért kiváncsi voltam mások véleményére is.

nagyobb problémák az életben vannak, tisztában vagyok vele. nem tudom, lehet csak én képzelem bele az élt a kérdésedbe felém, de ha nem, akkor egy kérdéssel válaszolnék: irtam én valahol a leirásban, hogy mostanában depressziós lennék a téma miatt, vagy aggódnék miatta? szerintem egyértelmű voltam, hogy csak érdekel mások véleménye, nem?

köszi a válaszokat!

2015. márc. 5. 19:34
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
számomra kellemetlen, mert mindig ezzel basztatnak a haverok/ismerősök, vagy mindig felhozzák valahogy.. hosszú távon idegesítő. 19/f
2015. márc. 5. 19:41
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem gáz Kérdező.Majd az a valaki akinek odaadod nagyon fogja értékelni.Én nagyon tudnám értékelni,mert tudnám hogy nekem tartogatta és én vagyok az első aki annyira levette a lábáról.

21/F

2015. márc. 5. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!