Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van manapság olyan sok...

Miért van manapság olyan sok 20+-os szűz lány?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan lányismerősöm van (családon belül három is), akinek 23-24 éves korára még sosem volt barátja, és sosem volt együtt senkivel.

De volt osztálytársak/évfolyamtársak,egyéb ismerőseim is vannak, akikről "mindenki tudja", hogy még sosem volt senkijük. Pedig nem arról van szó, hogy csúnyák vagy buták lennének, szerintem egészen normálisak, de visszahúzódóak és nem nagyon járnak sehova.

Őket miért nem veszi észre senki?

2013. dec. 19. 22:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%

leírtad a választ is:

egyszerűen azért mert ők normálisak...

2013. dec. 19. 22:29
 2/18 anonim ***** válasza:
Úgy látszik én se veszem őket észre mert nem ismerek ilyen lányokat.
2013. dec. 19. 22:29
 3/18 anonim ***** válasza:
Én egyet se ismerek. A környezetemben nem nagyon látok olyan lányt, aki ne a pasijával mászkálna kézen fogva.
2013. dec. 19. 22:32
 4/18 anonim ***** válasza:
43%

4/5 Időpont ma 22:30

Csak az a nő foglalt, akin fekszenek. Ezzel azt akarom mondani, hogy attól még lehetsz jó fej vele, barátkozhatsz vele, lehet, hogy jobban összeilletek a csajjal, mint a jelenlegi barátjával...én is kénytelen voltam életem folyamán párszor lenyúlni más nőjét. :)

2013. dec. 19. 22:37
 5/18 anonim ***** válasza:

Ez érdekes. Nekem csak egy olyan lány jut eszembe, aki szép, és ezzel együtt felvállalta, hogy szűz. Talán idealisták, talán visszahúzódóak (bár szép lány nem értem, miért az).

"Őket miért nem veszi észre senki?"

Csak arra tudok gondolni, hogy azért, mert nem szépek. A szép lányokat úgyis észreveszi mindenki, és mindig versengenek értük a fiúk. Egy jó csajnak nem kell megerőltetnie magát, ha el akarja veszteni a szüzességét. A lányoknál en bloc sokkal több múlik a külsőn, mint a férfiaknál, szerintem limitáltabbak a lehetőségeik.

2013. dec. 19. 22:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, el tudom képzelni, hogy 20 évesen is az leszek. Lett volna alkalmam szeretkezni, de nem tartottam megfelelőnek a partnert, és mivel nekem nagyon fontos az első alkalom, nem mentem bele.
2013. dec. 19. 22:47
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom... èn is 20 èves voltam, amikor elvesztettem a pàrommal, pedig èn modellkedtem màr akkoriban ès nem volt hiány hódolókban.

Bár, èn szemèly szerint elismerem azt, hogy ebben közrejátszott a saját önbizalomhiányom ( mert èn se voltam mindig szèp, rengeteg megalázást kaptam anno csúnya tinilánykènt a pasiktól ;), ès ebböl eredöe nekem sok idö kellett a bizalom kièpülèsèhez. Igaz, èn hajlottam is arra, hogy változtassak.

Az èn szüz ismeröseim sem csúnyál egyèbkènt szerintem, nem is szèpek, inkább amolyan tipikus átlagos lányok.

2013. dec. 19. 22:47
 8/18 anonim ***** válasza:

Azért nem venni őket észre, mert nem tudunk róluk, nekem sem volt senkim még srác létemre, de nem nyavalygok hisz honnét tudhatná bárki, hogy milyen az életem.

Másrészt azért vagyunk sokan, mert nem ragadott el az a hullám minket, ami másokat már rég beszippantott

21/F

2013. dec. 19. 22:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom... èn is 20 èves voltam, amikor elvesztettem a pàrommal, pedig èn modellkedtem màr akkoriban ès nem volt hiány hódolókban. "

Vagyis nem arról van szó, hogy akaratodon kívül szűz maradtál, hanem az, hogy direkt nem kezdtél bele a dologba, de megvolt rá a lehetőség. Gondolom most is megvan.

El tudom képzelni normálisabb lányokról, hogy direkt várnak egy normális fiúra, habár aki szép, az ezt úgyis megszerzi előbb-utóbb, és akkor már nem számít, hogy meddig volt szűz előtte.

2013. dec. 19. 23:09
 10/18 anonim ***** válasza:

EZ teljesen normális. Az a nem normális, ha nem szűz, de akivel elvesztette, az már ki tudja, hol van.

Abszolút teljesen normális. senki nem mondta, hogy a nagy szerelemnek 20+ előtt el kell jönnie.

F

2013. dec. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!