Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van manapság olyan sok...

Miért van manapság olyan sok 20+-os szűz lány?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan lányismerősöm van (családon belül három is), akinek 23-24 éves korára még sosem volt barátja, és sosem volt együtt senkivel.

De volt osztálytársak/évfolyamtársak,egyéb ismerőseim is vannak, akikről "mindenki tudja", hogy még sosem volt senkijük. Pedig nem arról van szó, hogy csúnyák vagy buták lennének, szerintem egészen normálisak, de visszahúzódóak és nem nagyon járnak sehova.

Őket miért nem veszi észre senki?

2013. dec. 19. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy szüzek, hanem hogy nem akarnak ismerkedni. Így is olyan kevés normális lány van, ezek meg bezárkóznak és sehol nem lehet velük kapcsolatot teremteni.
2013. dec. 20. 02:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Én 20 éves szűz lány vagyok és lett volna már alkalmam többször is kapcsolatra, amiben egyszer el jött volna az alkalom a szexre is, de nagyon önbizalomhiányos vagyok, pedig olyan pasiknak is bejöttem, akik tényleg nagyon helyesek, és csak csodálkoztam, hogy mit akarnak tőlem, mikor nem is vagyok szép. Amikor arra került a sor, hogy lehetne köztünk valami, mindig meghátráltam, mert féltem. Azért, mert még nem volt senkim, ráadádul még csókolózni sem volt igazán alkalmam. Csak az a baj, hogy ha nem küzdöm ezt le, akkor csak magam alatt vágom a fát, mert olyan embereket veszíthetek így el, akik tényleg fontosak nekem.
2013. dec. 20. 03:24
 13/18 anonim ***** válasza:

furcsa hogy én az ellenkezőt tapasztalom, a környezetemben mindenki ...khm.. rbanc, és8-10 partnerük biztos hogy volt már és alig töltötték be a 22-t.

Rossz helyen lakom??

2013. dec. 20. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
nincs sok, csak van pár és ők a közeledbe vannak :)
2013. dec. 20. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Én (23l) csak a saját példámat tudom elmondani :)

Mindig is kicsit komolyabb voltam, mint a kortársaim, illetve később is értem, először igazán egyetemista koromban (kb. 19-20 évesen) tudtam azt elképzelni, hogy valakivel komoly kapcsolatot alakítsak ki (a komolytalanok sosem érdekeltek). De valahogy a mai napig mindig ezekbe az opciókba futok bele: már van barátnője; csak szexet akar; kezdeményez, de a végén maga sem tudja mit akar; kezdeményez, de nekem nem az esetem (főleg emberileg, mert a kinézet már nagyrészt hidegen hagy, a lényeg, hogy ápolt legyen).

Nagyvonalakban ennyi :)

Szerintem nagyon nehéz igazi társat találni, aki igenis elkötelezi magát melletted, akár egy életre is. Én erre vágynék (ha nem is életre szólóra, de mindenképpen tartós kapcsolatra), viszont sajnos mindig komolytalanokba futok bele...

2014. nov. 2. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia

Egyefelől igaz amit írtál.

Másfelől ha én ismerkedek interneten hozzám hasonlóan zárkózott lánnyal beszélgetek még randira egy se mert elmenni. Neked lenne kedved velem találkozni?

Tesómon is azt látom mindig talál valami kifogást. Kicsit az-az érzésem várjátok kicsit Vilmos herceget fehér lovon.

És ugyanezt teszitek amit a társadalom veletek is lenyomizzátok a félénkebb fiúkat. Tökéletes pasira vágytok 0 kockázattal.

Budapesti vagy?

27F

2014. nov. 2. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:

"Az èn szüz ismeröseim sem csúnyál egyèbkènt szerintem, nem is szèpek, inkább amolyan tipikus átlagos lányok."

Bemutathatnál nekik;)

2015. febr. 22. 16:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem is bemutathatnál nekik, viszont én nem remélek sokat ezektől az ismeretségtől, valószínűleg nehezebb esetek ők ebben. Biztos találunk pár dolgot, amiben hasonlítunk egymásra egy szűz lánnyal, de ez nem az lesz, hogy mind a ketten életre szóló komoly kapcsolatot keresünk.
2015. febr. 22. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!