Lányok, ki az aki őszintén nem jönne össze egy szűz sráccal és ha igen, pontosan miért nem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 22:32
1/11 Las Vegas válasza:
mert a Halak jobb az ágyban
3/11 A kérdező kommentje:
Értem a viccet, de szüzesség kategóriába írtam a kérdést és nem ezotériába. Kort aki írna megköszönném.
2015. febr. 24. 22:34
4/11 anonim válasza:
Engem izgatnak a szűz fiúk, akik nem csak gépiesen csinálják, hanem élményként élik meg az elsőt és látszik az arcukon, hogy beleszerettek a szexbe. :D
6/11 anonim válasza:
én őszintén szivesen összejönnék egy szűz pasival.. szerintem az nem ciki, ha egy pasi szűz..
7/11 anonim válasza:
Egy leszbikus biztos nem jönne össze egy szűz sráccal. Egy olyan nő se jönne össze vele akinek nem jön be a szűz srác. Lehet hogy vannak nők akik nem úgy keresnek párt hogy akkor ez szűz akkor evvel össze jövök. Most akkor minden nő egy szűz srácot keressen? Egy embernek egy csomó minden tulajdonsága van azonkìvül hogy szűz-e. Pèldául lehet hogy a szűz srác unalmas Juliskának úgyhogy Juliska nem fog vele összejönni. Vagy lehet hogy pattanásos a feje ezèrt Rózsikának nem tetszik de mondjuk Rèkának ettől függetlenül bejön mert szèp a szeme ès jó a humora. Szerintem sok mindentől függ hogy ki az aki összejönne azzal a sráccal ès ki az aki nem.
8/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha zárkózottság és nyomiság társul vele akk nem.Egyébként teljesen mindegy ha rendes és szeretek vele lenni :)
9/11 A kérdező kommentje:
Mit jelent pontosan az hogy valaki nyomi?
2015. febr. 28. 00:20
10/11 anonim válasza:
Nincs saját véleménye,nem tudja magát elengedni,fél az emberektől stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!