Szűz lányok, őszintén! Mennyire bírjátok szex nélkül, szüzen? Szenvedtek úgy, mint egy szűz fiú vajon vagy ti megvagytok szex nélkül is még szüzen, nem érzitek azt az állandóan kínzó szexuális vágyat?
bár nálam az e kérdés nem aktuális, de 20 éves koromig szűz voltam. És amíg meg nem ismertem a párom, addig nem is éreztem késztetést a szexre. Álmodozni álmodoztam róla, de itt ennyiben ki is merült a dolog.
23/L
Nem érzem azt a kínzó vágyat a szexre, meg úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy szexig eljussak valakivel érzelmek is kellenek.
Szex nélkül megvagyok, rosszabb az, hogy egyedül vagyok.
lazán elvoltam nélküle.
párszor masztiztam hogy milyen lehet de sose jutottam el a csúcsig csak 18 évesen mikor lett már pasim.
most 1 éve nincs senkim, de tapasztalattal a hátam mögött sincs bennem őrült vágy a szex után - sőt, szinte semmilyen sem
Kérdező, igazából te is megtudnál lenni nélküle. Csak hát sajnos, neked sokat jár rajta az agyad, meg lehet nagy a szexuális igényed és nem tudod sehogy levezetni az energiáidat.
Lehet másnak is van, csak ő ezt kiéli másképp, csak volt már veled is olyan hogy azon kaptad magad, jééé már 1 hete nem masztiztam. Na amikor ilyen volt az pont ezért volt. Evidens hogy a szex a legegyszerűbb módja, de simán az is csillapíthatja ha beszélgetsz lányokkal, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!