Barátom szűz volt, mikor megismertem és nem utasítottam vissza.
2014. okt. 23. 18:00
2/12 anonim válasza:
Nem látod, mekkora hülyeséget beszélsz? Az összes fiú, akit látsz, és nem szűz, azt nem utasították vissza szűzként.
2014. okt. 23. 18:03
3/12 anonim válasza:
Neked nyárra van egy jó táborom !!
2014. okt. 23. 18:04
4/12 anonim válasza:
Mondjuk mert nem jó lányoknál kezdesz? :D
2014. okt. 23. 18:08
5/12 anonim válasza:
Engem rohadtul nem érdekelne, sőt.. régen perverz fantáziáim közé tartozott, hogy egyszer "meg akarok rontani" egy fiút. De ez az igényem ki lett elégítve, mert a jelenlegi párom szűz volt. :)
2014. okt. 23. 18:41
6/12 anonim válasza:
engem is megronthatna egy perverz lány :c
2014. okt. 23. 19:18
7/12 anonim válasza:
Fiatalabb korban jobban elfogadják. Idősebb korban már inkább visszautasítanak, azt gondolják, hogy defektes vagy.
engem is visszautasítottak legutóbb. 21F
2014. okt. 23. 21:48
8/12 anonim válasza:
#7:
Te jó ég, 21 évest miért utasítanak vissza?? Nem kellett volna elárulnod, csak utólag, bár biztos észrevehető... Na de hova küldenek, mit tanácsolnak? Hogy az időd lejárt, apukám? Vagy hogy fiatalabbal kezdj, mert ő túl tapasztalt hozzád? (ez még meglehet, hogy korrekt)
Egyébként erre légyszi válaszolj, ha lehet: hogy mit mondott a lány?
28F
2014. okt. 24. 01:15
9/12 anonim válasza:
"21 évest miért utasítanak vissza??" Nem csodálkozom. engem egy 15 éves csaj koptatott le 17 éves koromban, mondván, hogy szűz vagyok és nem akar az első lenni. Ja és ez 2001-ben volt. Ez jó sok önbizalmat adott. Azóta is szűz vagyok :)
2014. okt. 24. 07:48
10/12 anonim válasza:
Vicces... :P
Szerintem ez nem kéne hogy elvegye az önbizalmadat. Arra kellett volna gondolnod, hogy legalább próbálkoztál valakinél! Csak nem a megfelelőnél. Sőt, lehet, hogy ő sem tartja ezt azóta jó döntésének (ha egyáltalán emlékszik a többezer pasiból rád), csak akkor valakiről lemásolta, hogy nem akar első lenni, mert az rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!